Azt mondtam, már nem vagyok szűz, pedig de. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval azt mondtam egy srácnak hogymár rég nem vagyok szűz.De nagyon lefeküdnék vele és ő is velem. Viszont van barátnője. De a barátnőjét már megcsalta..nem akarok közéjük kerülni..mit tegyek? 14L (a srác 18)2012. júl. 21. 23:22
11/15 anonim válasza:
A srác éppen hogy nem liliomtipró. Kis híján börtönbe kerülne emiatt. Azért ez elgondolkodtató, nem?
12/15 anonim válasza:
Ne tedd meg. Szerintem te is tudod, hogy ez a fiú csak kihasználna. És az, hogy készen állnál a szexre, nem jelenti azt, hogy rögtön oda kell adnod magad az első csaló, hazug, szexre hajtó srácnak. Nem fekszel le a sráccal, hanyagolod őt, és máris nem okoz gondot a hazugságod. Én 17 éves vagyok, szűz, de nem érzem magam lemaradva. Még nem volt olyan fiú, akit méltónak éreztem volna rá, senkit nem ismertem meg még olyan mélyen, hogy idáig eljussunk. Igazából nem lihegem túl a témát, mert ha eljön az ideje, úgyis megtörténik. Ha nem görcsölsz rá, hogy végre végre végre veszítsd már el, tökéletes lesz. Azzal a fiúval, akivel szeretitek egymást KÖLCSÖNÖSEN. Egyébként 14 évesen nem kellene úgy érezned, hogy már nem kellene szűznek lenned. Bőven ráérsz. Tehát kérlek, hagyd ezt a fiút. :) Csak a szexre kellenél neki, többet érsz te annál, hogy lefeküdjetek, aztán a nevedet is elfelejtse.
13/15 A kérdező kommentje:
tizedik: köszönöm...ez egy hasznos válasz volt..és igen, értelmes lány vagyok.. :)
12.: egy évben csak két hetet látom ... de nagyon vonzódok hozzá. egyszerűen "lezsibbadok" ha meglátom. és azt mondta hogy szereti a barátnőjét (bár már megcsalta) de ha ott laknék szivesen lenne velem..mindkét értelemben.
2012. júl. 22. 17:55
14/15 anonim válasza:
14 évesen nem ilyeneken kéne gondolkodnod.. Szeress bele valakibe és MAJD feküdjetek le, de legyél őszinte. Én szeretem ha egy lány még szűz és én lehetek neki az első.
A srácot meg nem ismerem, de ha ilyenekről beszélgettek és a barátnőjét is megcsalta szerintem egy f4sz aki csak lyukra menne.. :D Ne feküdj le vele.
18/F
15/15 anonim válasza:
én elég sok 14 éves csajt ismerek akik elvesztették xd de figyelj te döntésed :D viszont gondolj bele a következményekbe.az elég sok csaj kb 10-et jelent azok közül 4 gyereket vár 3mat eltiltottak mindentől az a maradék meg nem lett valami sokkal boldogabb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!