Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Honnan veszem észre ha a...

Honnan veszem észre ha a lányom már nem szűz?

Figyelt kérdés
Félek hogy nem mondaná el. 16 éves lesz jövőhónapba, már nem kicsi. Honnan fogom észre venni ha már nem szűz ?Vagy ezt nem lehet észrevenni?
2012. júl. 22. 15:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
belsőséges kapcsolatot alakíts ki vele és akkor megosztja a titkait, amiket általában minden gyerek eltitkol a szülei előtt
2012. júl. 22. 16:58
 12/19 anonim ***** válasza:

szimplán látásból nem biztos hogy észre fogod venni:)

és arra sem vennék mérget,hogy ha azt mondja szűz még:D

kérdező,Te nem követed figyelemmel ennek a generációnak a szokásait?:)

2012. júl. 22. 17:02
 13/19 anonim ***** válasza:
36%

Ez milyen hülye kérdés már?

1. Én anyukám annyira ismeri a testbeszédemet, hogy mondanom se kell, és már a gondolataimra válaszol.

2. Effektíve létező külső jegy nincs, ami jelzi az állapotváltozást, maximum a viselkedés/testbeszéd.

De ha neked ez nehéz kérdés, valszeg úgysincs vmi húdefrankó viszonyotok, szóval az apró jelek neked nem fognak szemet szúrni.

Ha jól tud előtted titkolózni, akkor sehonnan nem fogod tudni, szóval javaslom üljetek le és próbáljatok meg beszélgetni.

Anyának valahogy mindig bejött, hogy megértő volt, kedves, meg segítőkész, és nem leb.szott mindenért, hogy utána az égvilágon semmit ne akarjak már elmondani. (Én amúgy az eset után rögtön másnap elújságoltam neki.)

Szóval hajrá, ha 16 évig nem jött össze, akkor most már igazán megpróbálhatnátok valami kapcsolatot kialakítani egymás közt.

2012. júl. 22. 17:07
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Addig az amíg nem találkozik velem!:))
2012. júl. 22. 17:38
 15/19 anonim válasza:
hmm, simán abból hogy van e barátja és h mennyi ideje.
2012. júl. 22. 23:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Van pár kérdés, ami segíthet:

Van barátja?

Nincs: Ha jól nevelted szűz marad sokáig.

Van: Mennyire komoly a kapcsolat?

Mennyi ideje tart?

Mennyi idős a srác?

Volt már lánnyal?

Ha ezekre válaszolsz többet is megtudhatunk.

2012. júl. 23. 12:25
 17/19 anonim ***** válasza:

onnan, hogy sikoltozik: APU HAGYD ABBAA EZ FÁÁÁJ!

komolyra fordítva a szót, úgy hazudik neked, ahogy akar, nem te tartod a gyertyát. ha most kezdesz el aggódni azon, hogy rib*** lett belőle, akkor eddig nem sok figyelmet fordíthattál rá.

egyébként meg mindegy, mikor veszti el, úgysem az első kapcsolata lesz az utolsó.

testbeszéd:

igen, meg vannak olyan érzelmi analfabéták is, akik semmire se jönnek rá, és vannak olyan pszichopaták is, akik szemrebbenés nélkül hazudnak.

párkapcsolat:

nem kell ahhoz barát hogy elveszítse. az már elve optimista forgatókönyv, hogy párkapcsolatra vágyik és abban akarja elveszteni...

2012. júl. 23. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:
ha ő nem mondja el,soha nem fogod megtudni.én 16 voltam,mikor elvesztettem most 18vagyok és azóta sem tudja anyum...próbált már kiforgatni hátha kinyögöm,de elég jól megy h kidumáljam magam belőle....szóval ha csak ő el nem mondja nem tudod meg soha.max ha férjhez ment majd egyszer elmondja h amúgy volt már valakivel... :P
2012. júl. 24. 21:17
 19/19 anonim ***** válasza:
ennyi. egyébként se olyan nagy ügy, onnantól kezdve hogy elmúlt 12, egyre csak nő az esélye. a legtöbben 16évesen vannak túl rajta.
2012. júl. 25. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!