Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerinted mikor fogja a világ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mikor fogja a világ legalább 70%-osan elfogadni a melegeket?

Figyelt kérdés

2015. aug. 17. 22:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazából oktatás kérdése is lehet, de alap intelligencia is közre játszik. Nem tudok olyan statisztikákról hogy a melegek között több lenne a bűnöző vagy ilyenek van köztük hasznos meg hasztalan. Mondva csinált probléma az egész ami még távolabb visz minket attól hogy jobb hely legyen a világ. Ez nem ilyen liberális duma nálam sem vallásos mert egyik se vagyok :) csak így látom.
2015. aug. 18. 11:20
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha így halad a világ, akkor hamarosan!;) Engem is elfogadott szinte mindenki eddig.

Ismerek egy srácot, évfolyamtársam volt, meleg és nagyon jó pasi és nagyon népszerű a fiúk és a lányok körében is. Ha nincs ratyi kinézeted és nem rí le rólad, akkor pozitívan fogsz csalódni.

Miután elfogadtad magad, meg fogsz lepődni, mennyien el fognak fogadni viszont!;)

2015. aug. 18. 12:30
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg soha, mert hülye emberből mindig is több volt, mint nem hülyéből, ergo homofób emberből is mindig több lesz, mint azokból, akik elfogadják a melegeket. Ha az elmúlt pár ezer évben nem sikerült kiirtanunk a homofóbiát, akkor szerintem az elkövetkezendő pár ezer évben sem fog menni, sajnos.
2015. aug. 18. 15:18
 14/24 anonim ***** válasza:
55%
Engem 100%-osan sem lehet elfogadni, nem hogy 70%-ra leértékelve... Nem vagyok felkínálva, hogy el lehessen fogadni.
2015. aug. 18. 21:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
az ókori görög társadalmakban teljesen elfogadott dolog volt, és mostanában egyre több a melegbarát, tehát ebből kiindulva előbb utóbb biztosan elfogadják. A másik dolog, hogy a "fekete" embereket sem szívlelték pl. a XIX. században, de mára azért már nagyjából egyenrangúak a "fehérekkel". Ezek alapján én azt mondanám, hogy egy-két generáción belül már meglesz az a 70%, szóval szerintem a század közepe-vége felé.
2015. aug. 18. 23:46
 16/24 Candy11 ***** válasza:
_5_ válaszolónak én teljesen elfogadtam magamba és nem is szégyenlem mert igy lessz mégjobban boldog az életem (Szabadon akkor amikor az amit akarok, persze ember módra) és egyet értek a _15_ válaszolóval hogy az okori Görög országba ez teljesen jó volt és hálla az istennek a mai világba egyre jobban az elfogadás felé megyünk ( Nem keresek direct konfliktust)
2015. nov. 29. 11:06
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Ma reggel felkeltem és egészen addig, amíg el nem olvastam ezt a kérdést semmi bajom nem volt a melegekkel.

Most azt gondolom, hogy már megint sajnáltatják magukat, mert miután az arcomba tolták a szexualitásukat én nem veregetem meg érte a vállukat.

2015. nov. 29. 11:10
 18/24 Candy11 ***** válasza:
A meleg társadalomban teljesen normális ugyaolyan emberek mint bárki és miről van szó a témát lehámozva az egyik pasi, srác kimutatja szeretetét a másik felé ennyi nem kell ezt túl ragozni...
2015. nov. 29. 11:11
 19/24 anonim ***** válasza:

#17 Ezt a felfogást sosem értettem.

- nem vagy érintett a témában, szóval nem alkothatsz reális képet arról, hogy kinek mivel kell szembenéznie

- mivel állításod szerint te nem diszkriminálod a melegeket, nem veszel tudomást róla, hogy más attól még megteheti ("Én nem verem a nejem, szóval mondjanak bármit a statisztikák, nem létezik családon belüli erőszak!")

- személyesen SÉRTVE ÉRZED MAGAD, ha hallanod kell a melegek negatív tapasztalatait homofóbokkal, mert te ugye nem diszkriminálod őket, szóval nyilván más se teszi...

Ha homofób vagy, legyen gerinced, és vállald fel, és főleg ne te játszd a sértett felet...

2015. nov. 29. 17:08
 20/24 anonim ***** válasza:

Kiforgatod a szavaimat, hogy mártírt csinálhass magadból.

Szerintem ez az a mentalitás, ami sokat ront a homoszexuálisok társadalmi elfogadottságán.

Nem érdekel, hogy kivel bújsz ágyba, vagy, hogy mit ettél tegnap ezt értsd meg!

Van véleményem erről is, meg a pártokról, fociról, vallásokról, stb., de nem gondolom, hogy erre a világ kíváncsi, szóval megtartom magamnak.

2015. nov. 29. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!