Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mikor fogja a világ legalább 70%-osan elfogadni a melegeket?
Ha így halad a világ, akkor hamarosan!;) Engem is elfogadott szinte mindenki eddig.
Ismerek egy srácot, évfolyamtársam volt, meleg és nagyon jó pasi és nagyon népszerű a fiúk és a lányok körében is. Ha nincs ratyi kinézeted és nem rí le rólad, akkor pozitívan fogsz csalódni.
Miután elfogadtad magad, meg fogsz lepődni, mennyien el fognak fogadni viszont!;)
Ma reggel felkeltem és egészen addig, amíg el nem olvastam ezt a kérdést semmi bajom nem volt a melegekkel.
Most azt gondolom, hogy már megint sajnáltatják magukat, mert miután az arcomba tolták a szexualitásukat én nem veregetem meg érte a vállukat.
#17 Ezt a felfogást sosem értettem.
- nem vagy érintett a témában, szóval nem alkothatsz reális képet arról, hogy kinek mivel kell szembenéznie
- mivel állításod szerint te nem diszkriminálod a melegeket, nem veszel tudomást róla, hogy más attól még megteheti ("Én nem verem a nejem, szóval mondjanak bármit a statisztikák, nem létezik családon belüli erőszak!")
- személyesen SÉRTVE ÉRZED MAGAD, ha hallanod kell a melegek negatív tapasztalatait homofóbokkal, mert te ugye nem diszkriminálod őket, szóval nyilván más se teszi...
Ha homofób vagy, legyen gerinced, és vállald fel, és főleg ne te játszd a sértett felet...
Kiforgatod a szavaimat, hogy mártírt csinálhass magadból.
Szerintem ez az a mentalitás, ami sokat ront a homoszexuálisok társadalmi elfogadottságán.
Nem érdekel, hogy kivel bújsz ágyba, vagy, hogy mit ettél tegnap ezt értsd meg!
Van véleményem erről is, meg a pártokról, fociról, vallásokról, stb., de nem gondolom, hogy erre a világ kíváncsi, szóval megtartom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!