Nem tudom elfogadni, hogy a világ változik, és utálom a modern dolgokat?!
Hogyan lehetnék kicsit nyitottabb?
Egyszerűen álkandóan azt kívánom? bárcsak 50-60 éve lettem volna fiatal, nem szeretem ezt a modern, kényelmes világot, még 10 évvel ezelőtt (amennyire emlékszem) sem volt ennyire elektronika-függő a világ. Kicsit ellentmondás, hiszen én is most az interneten vagyok, de jobban örülnék, ha nem lenne... Egyszerűen semmi modern dolgot nem szeretek, rosszul érzem magam ebben a világban, mit tegyek? :( Még csak 17 éves vagyok, de már ilyen megkeseredett vagyok, nem tudok haladni a korral.
Én is hasonlóan érzek. Nekem a 'személytelenség' nem tetszik. Csak fellépünk a netre, és ott beszélünk a barátainkkal/ismerőseinkkel, és nem személyesen találkozunk velük. Ezért én szinte csak a találkozó helyét/idejét beszélem le velük. Nagyon ritkán beszélgetek az ismerőseimmel neten, vagy telefonon (kivéve ha messze lakik, arra meg pont hogy jó is). A nagy rohanást sem szeretem. Amit tudok megteszek azért, hogy nekem ne kelljen rohannom. Pl én vagyok az aki a leglassabban megy a baráti társaságban. Nem csak a fizikai rohanásra értem a rohanót. Ha van időm valamire azt megcsinálom, hiába csak 1-2 hónap múlva lenne a határidő, vagy még elég tiszta a lakás.
Kis odafigyeléssel a modernitás hozta negatív dolgok nagy része kiküszöbölhető. A pozitívaknak (pl.: messze lakó barátokkal is tudsz rendszeresen beszélni) meg örülni kell. Ennyi.
és mégis mi a fene bajod van a kényelemmel és hatékonysággal?
Jönnek az okos telefonok, meg a többi. A szülők szerintem már nem is olvasnak a gyereknek, mivel már 7 éves korban okostelefonnal játszanak, lefoglalják magukat. És azt mondja a szülő, hadd játsszon, nem zavarom.
Az idősebekkel is ez lesz majd, ha mindent az okos telefonunkkal fogunk elintézni.
Annyit változott, egy retro oldalon láttam, a 30-as, 40-es években kétrészes fürdőruhában voltak a nők a strandokon.
A 80-as években megjelent Bíró Ica példaként, Már mutogatta az izmos testét (testépítő ugyebár). És a mostani időben meg félmeztelen nőket mutogatnak a tv-kben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!