Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek erről:...

Mi a véleményetek erről: kapcsolatok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam már a nagyszüleimtől vagy a szüleimtől, hogy ők hogyan találkoztak, hogy hogyan ismerkedtek meg. De a mai rohanó, modern világban ezt már én el sem tudom képzelni. Melyik lánynak kell egy átlagos (kicsit duci, inkább olvasott, tanulékony) srác?

Hiszen nem is lehet barátnőd ha nincs kocka hasad, izmos tested, saját autód vagy ha nem részegedsz le minden hétvégén, úgy hogy utána a világodat sem tudod, vagy nem jársz minden hétvégén bulizni, ahol meg dől a pia, a cigi (meg a drog).

Csak én érzem így, vagy ez tényleg így van? És akkor mit kezdjenek magukkal azok srácok (például a magamfajta) akikre a fentiek közül egy sem igaz.

Akik nem ilyenek. Azok hol találjanak maguknak barátnőt vagy társat? Mi a véleményetek?

Várom a válaszotokat.

Kérlek írjatok nemet és kort is.

Előre is köszönök mindent!

2013. jún. 24. 18:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
19%
Szóval dagadt vagy? Ha csajt akarsz tegyél érte, fogyj le, szüless újra stb.
2013. jún. 24. 18:17
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

Én pl. nem szeretem a kockahasat, sem azt, ha bulizni jár egy srác, sem pedig az, ha iszik, és cigizik. Utóbbiak nálam abszolút kizáró tényezők. Semmi kedvem kinyalni a hamutálat... Nem véletlenül van idősebb pasim. Bár butának lenni nem feltétlenül korfüggő, de az tény, hogy jó pár éve a nép elbutítása megy országszerte.

22/N

2013. jún. 24. 18:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második válaszadónak!
2013. jún. 24. 18:19
 4/16 anonim válasza:
100%

Az alakodon tudsz dolgozni! Járj el sportolni, kondiba stb(itt is ismerkedhetsz). Mi lányok jobban szeretjük a visszafogott, okos, jó humorú, figyelmes, kedves srácokat mint az örökké középpontban lévő nagy menőket. Engem kifejezetten taszít ha valaki rottyra issza magát persze ihat/igyon és ne legyen az a besavanyodott ember de tudja hol a mérték!

Hogy hol találj magadnak barátnőt?- BÁRHOL. Szólítsd le nyugodtan az utcán, strandon, kondiban, boltban, könyvtárban stb helyeken!Akár neten is ismerkedhetsz ha félsz leszólítani a lányokat.

15/L

2013. jún. 24. 18:21
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a harmadiknak is. Nagyon jókat írtál. Tehát akkor csak pozitívan. Köszi :)
2013. jún. 24. 18:22
 6/16 anonim válasza:

ha dagadt vagy gyúrd ki magad és szálkásíts, ne rinyálj.

vékony voltam, nem tetszett, hogy 20 évesen is szűz voltam, elkezdtem edzeni és társaságba járni, és lám most barátnőm is van.

amúgy ahol én lakok a konditeremben lehet a legjobban csajozni, az idejárók 90%-a csajszi :D

2013. jún. 24. 18:26
 7/16 anonim ***** válasza:

nem volt hülye intézmény az a Taigetosz!

Hány éves vagy te kis örök optimista?

2013. jún. 24. 18:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Nehéz az élet....

Túl hosszú listát állított fel mindenki, hogy mennyi mindennek kell megfelelnie az illetőnek hogy vele legyen.

És ha valamit nem tud kipipálni akkor úristen világvége.

2013. jún. 24. 18:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Ha rám céloztál én 18.
2013. jún. 24. 18:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Elhiszem h könnyebb a klaviatúrát püfölni mint a meglévő dolgokon változtatni de azért meg kellene próbálni!
2013. jún. 24. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!