Mi a véleményetek erről: kapcsolatok? Bővebben lent.
Sokszor hallottam már a nagyszüleimtől vagy a szüleimtől, hogy ők hogyan találkoztak, hogy hogyan ismerkedtek meg. De a mai rohanó, modern világban ezt már én el sem tudom képzelni. Melyik lánynak kell egy átlagos (kicsit duci, inkább olvasott, tanulékony) srác?
Hiszen nem is lehet barátnőd ha nincs kocka hasad, izmos tested, saját autód vagy ha nem részegedsz le minden hétvégén, úgy hogy utána a világodat sem tudod, vagy nem jársz minden hétvégén bulizni, ahol meg dől a pia, a cigi (meg a drog).
Csak én érzem így, vagy ez tényleg így van? És akkor mit kezdjenek magukkal azok srácok (például a magamfajta) akikre a fentiek közül egy sem igaz.
Akik nem ilyenek. Azok hol találjanak maguknak barátnőt vagy társat? Mi a véleményetek?
Várom a válaszotokat.
Kérlek írjatok nemet és kort is.
Előre is köszönök mindent!
A kulso szerintem nem szamit tul sokat, sokkal fontosabb a szemelyiseg, szellemesseg. Bulikban is lehet normalis csajokat talali, de 18evesen ne szamits szerintem tul komoly kapcsolatra. Eld ki magad:)
21\F
Hello!
Szóval olvasott,tanulékony ember vagy.
Ebben az esetben rá kell jöjj magadtól, hogy ne felszínes p*csákkal ismerkedj akinek a pia,drog,bagó, saját autó a fontos, ha eddig ilyeneket találtál csak, akkor nem jó fele nézelődsz.
Attól független, hogy duci vagy attól még lazán beléd szerethetnek,ha van humorod meg eszed, hidd el ezt tényleg figyelik. Amennyiben elégedetlen vagy súlyoddal menj el sportolni, ez így van. Ismerkedni pedig bárhol lehet, még boltban is vagy utcán, csak humorérzék kell hozzá meg kis bátorság :D
Ha szereted az állatokat, lehet például kutyád, azzal el tudsz menni futni, bicajozni. Kutyasétáltatáskor is lehet ismerkedni.
Na ezt csak azért írtam, mert ilyet még senki nem mondott.
Barátomnak nincs kocka hasa, nem kigyúrt, de tornázik minden nap és normálisan néz ki. Autója van, 5 évig nyögte rá a hitelt, két hónapja lett tényleg az övé, de ha menni akartunk valahová volt, hogy a benzinköltséget nekem kellett állnom. Nem bulizós, nem iszik-dohányzik, mint ahogyan én sem. Amióta együtt vagyunk, kicsit rávettem a változatosabb és egészségesebb étkezésre, amitől szintén jobban néz ki és jobban is érzi magát. Egyébként a neten ismerkedtünk meg, nem társkeresőn, hanem közös érdeklődési kör révén. Ezt neked is tudom ajánlani. Sok sikert!
Én nem tudok ehhez mit szólni, mert én barátommal egy fesztiválon találkoztam :)
És nem vagyok, semmilyen pi*a sem. (se fesztivál, se buli)
Inkább alter.
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nem kell élből elítélni ezeket a helyeket, mert vannak értelmes, és aranyos lányok. Nem is kevés, csak természetesen, ha sehova nem mész, és sehol nem próbálkozol. Senkit nem is fogsz találni...Ez így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!