Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen az első meleg sex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első meleg sex?

Figyelt kérdés
Első soron a passzív srácok válaszát várom: Nektek milyen volt az első ? És hány évesen volt ? Előre is köszönöm a válaszokat ^^ Homofobok, kérlek kíméljenek !

2015. aug. 17. 11:36
1 2 3
 21/23 ftf1983 ***** válasza:
96%
19-es és más kezdő srácok! Ne hagyjátok, hogy elvegye a kedvetek az itt olvasott negatív tapasztalatok. Az elsőn túl kell esni és sajnos nem biztos, hogy nem lesz benne kellemetlenség. Sokat tud segíteni, ha akkor kezdtek neki, amikor tényleg készen álltok rá és a partner valóban bejön és tudtok összhangban lenni. Nincs abban semmi ciki, ha valaki14 évesen nem esik át az első szexen, sőt. Nem oly régen pl. egy 27 éves sráccal voltam, akit én dugtam meg először, előttem csak orálisan volt pasikkal.
2015. aug. 19. 08:44
 22/23 anonim ***** válasza:
81%
Én furcsának találom,hogy senki sem dugta magát semmivel mielőtt az első farkat kipróbálta.Valahogy előtte szeretned kellett ,hogy a lukad élvezi ha matatsz benne,vagy valamikkel tágítgatod is.Nulláról rástartolni egy farokra ...hülyeség!
2015. aug. 19. 10:43
 23/23 anonim ***** válasza:
85%
13 évesen történt és nagyon jó volt...
2015. aug. 21. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!