Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első meleg sex?
Nem vágom miért írnak ennyi negatív hozzászólást. Csak én voltam felkészülve?
Nekem amikor a legelső volt, olyan 12! lehettem. Legjobb haverommal raktuk meg egymást. Kellemesen, szóval nem úgy, hogy egyből tövig be, aztán szarok bele.... Nekem mondta, hogy lassan, és kicsit játszak vele. Ezt megtettem. Abszolút vártam, 5-10x lassan ki be raktam, végül kitágult kicsit. (sajnos vagy nem sajnos kicsit vastagabb nekem, és kellett neki az idő, de ráértem :D) Utána mondta, hogy élvezte. Végül teljesen beraktam nem fájt neki. Kölcsönösen megvolt ugyanez. Senkinek nem lett semmi baja, nem fájt utána senkinek se valamije. Egyszerűen csak figyelni kell rá, hisz szereted azért vagy vele, nem?
18/f
Még hogy a síkosító jó ötlet? Anyám borogass... Nem jó ötletnek, hanem tök alapnak kéne lenni! Könyörgöm kérdező, meg a többi is, ott van előttetek a technika csodája, mibe került volna beírni gugliba, hogy "biztonságos anális szex" vagy valami? Az azért megvan, hogy a gumi se csak a terhességtől véd? Nyugodtan lehet azt is használni, sőt kell!
Bocs, de az ilyenen föl tudom húzni magam... Hogy normálisan is válaszoljak, nekem nagyon jó volt. Csak annyi a titok, hogy előtte rendesen tájékozódni kell, nem kell vadállat módjára egymásnak esni és nagyon fontos a kommunikáció. Senki sem gondoltat olvasó. Az aktív félnek is fontos a visszajelzés, már ha szereti a partnerét. Ha meg nem, akkor úgy kell kivágni, mint macskát szarni.
Nekem is tizenkét évesen volt az első behatolásom. Egy ügyes, idős bácsi vezetett be a homoszex rejtelmeibe és hosszú éveken át tanítgatott is. Ő nagyon figyelmes és óvatos volt és nekem az első alkalomtól nagyon jó volt minden behatolás. Soha sem fájt a fenekem, fokozatosan megtanultam ellazulni is így a behatolásai mindkettőnknek nagyon jól estek. Sajnos ő már nem él, de a mostani párommal is sok éve vagyunk együtt és tökéletes minden behatolása. Én gumit soha sem használtam, mert én azt tanultam, hogy a tökéletes testérintkezést elrontja. És az ondónak is mindig a testben kell kiürülnije és ott is kell maradnija, mert az így szép és egészséges.
Úgyhogy bátorság és legyetek ügyesek. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!