Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó pasik miért csak játszadoznak?
Van egy jó lány barátom, akinek a lakótársa bi. Már elég régóta bámulom őt, meg fantáziálok róla. Még soha életemben nem láttam ilyen helyes fiút, szőke haj, kék szem, férfias állkapocs, kb 190 centi magas, vékony szálkás fiú. Minden csaj és pasi odavan érte. Bárkit megkap.
Néha úgy tesz, mintha tetszenék neki. Tegnap este náluk aludtam egy buli után, de nem tudtam aludni, mert nem nagyon tudok más ágyában aludni. Ezért kiültem az erkélyre. Ő pedig kijött hozzám ( egy szál fecskében ) én mindig undorítónak tartottam a fecskét, de amikor megláttam azt a csodálatos szálkás testét, te jó ég!!
Sokat beszélgettünk, és őszintén ami nagyon meglepett, elmondott sok olyan dolgot magáról, amit nem hiszem hogy sokan tudnak.
Órákkal később mondta, hogy elmegy aludni, odajött hozzám és kib***tt szexin ráharapott a számra és gyengéden megérintette a farkam, egyből felállt, ő erre csak mosolygott és bement.
Ma reggel amikor mar a lány is fent volt, próbáltam a sráccal beszélni, de rám se nézett, full lenézett.
Miért csinálja ezt? Tudja hogy mennyire oda vagyok érte , és ez már nem az első ilyen alkalom volt
20 vagyok ő 22
Próbálj immúnis lenni az ilyenekre. Egy barátom azt mondta, az emberek általában azokat kedvelik leginkább, akik kevésbé konformisták. Én is a saját tapasztalatom útján tanultam meg, hogy érdemes elkergetni a rózsaszín felhőket. Azt mondom, ne hagyd, hogy bárki is úgy viselkedjen veled, mint egy játékszerrel.
Azt mondod nem az első ilyen alkalom volt, de javaslom, hogy legyen az utolsó.
Innentől kezdve vedd te a kezedbe a gyeplőt, aztán ha legközelebb megint nyomulna, akkor egész egyszerűen utasítsd el. Nem kell még bunkónak sem lenned, szimplán legyél vele cinikus! Hidd el, valakinek aki megszokta, hogy mindenkit megkap, akit csak szeretne, ez igencsak letöri a szarvát.
Röviden: ne legyél könnyű préda. :)
14-es: Attól függ, mit akar.
Bár nem írta le egyértelműen a kérdésében, de gondolom, ha ő is ilyen kalandvadász lenne, valamiért nem ütközne meg azon, hogy a jó pasik játszadoznak, és nem írta volna, hogy ha lefeküdne vele, akkor jobban fájna a dolog. A kérdező inkább olyan típusnak tűnik, aki jobban kötődik az emberekhez.
Szóval ha a srác valóban olyan, amilyennek ő leírta, akkor legfeljebb tapasztalatot nyer vele.
Ha lefekszik vele és nem élvezi, akkor eleve nem egy jó tapasztalat, ha meg élvezi, és a srác utána otthagyja, ő meg beleesik, akkor meg lehet piszkosul jól érezné magát aznap éjjel, de benne van a kalapban, hogy utána csak sokára verné ki a fejéből a srácot, aki már addigra a sokadik embert hülyítené úgy, mint anno őt.
Ettől függetlenül belemehet a játékba, és megteheti, elvégre teljes mértékben az ő döntése, csak azért nem árt gondolni a következményekre.
Azt már tényleg csak a kérdező tudja megmondani, hogy neki megérné-e ez a dolog.
Szerintem utána kellett volna menni és élni a lehetőséggel. Tény, lehet nem lett volna jó. Személyes tapasztalatom szerint a legtöbb tökéletes adonisz nem valami nagy karrier az ágyban...
A másik, hogy kezdj el Te játszani vele, ha érzi, hogy nem dobod oda magad az elérhetetlenséged miatt csak azért is teperni fog.
"Személyes tapasztalatom szerint a legtöbb tökéletes adonisz nem valami nagy karrier az ágyban... "
Csak egyetérteni tudok. nem egyszer igen durván megdöbbentem már, amolyan igazi Adonis, válogatott sportolóval kapcsolatban.... De a legnagyobb vicc az, hogy a csajoktól is hallom ugyanezt, azaz tudják pontosan, hogy egy nagy nulla az ágyban, mégis bármikor sorba térdelnének neki, mert ugye ő mégiscsak ő ... Szal érdekes egy jelenség ez, az tuti.
Mert megtehetik. De az is kérdés, hogy kinek mi számít jó pasinak. Akik az adoniszokra hajtanak, azok rendszerint csalódni fognak, mert lehet hogy valaki tényleg szép, de belülről rohad.
Az ilyen emberek 40-50 éves korukra úgy megöregednek, hogy a kutyának nem fognak kelleni. Nem gonoszságból és rosszindulatból írom, de akiket nagyon szépnek tartanak és emiatt nárcisztikusak, azok rendszerint nem tesznek semmit azért, hogy szépek maradjanak, mert azt hiszik bármit tehetnek és bárkivel játszhatnak, mindig lesz valaki, aki rajong értük. Aztán akkor van nagy koppanás, amikor rájönnek hogy az élet nem ilyen.
A helyedben, hagynám a francba, főleg hogy bi. Könnyen beszélek és osztom az észt nyílván, de hidd el ezer más helyes pasi van rajta kívül, aki meleg. Vagyis nem kellene attól tartanod hogy nővel is megcsal.
F/24(meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!