Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért velem egyet abban, hogy a homoszexualitás nem feltétlenül velünk születik, hanem akár idővel kialakulhat is? (nem kérek privát üzenetet)
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 13:53
1/24 anonim válasza:
Szerintem a gyerekkori neveltetés során alakul ki. Nem mondom, hogy mindenki ugyanannyira hajlamos rá, de az nettó hülyeség, hogy csak a géneken múlna.
2/24 anonim válasza:
szerintem is kialakulhat bármilyen más módon!
3/24 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy genetikai adottság a homoszexualitás.
4/24 anonim válasza:
Tudományosan van megállapítva, hogy génhiba. Vele született hajlam.
5/24 anonim válasza:
És akinél a gének 40 évig alszanak?
8/24 anonim válasza:
Én egyetértek veled. Általános iskolásként mindig valamelyik lány osztálytársamba voltam szerelmes, aztán gimnazista koromban jött az "átmeneti időszak", ma pedig már csak a férfiak érdekelnek, de ők nagyon :)
Szóval ha velem született tulajdonság lenne, akkor már kissrácként is a srácok érdekeltek volna. Talán ha más körülmények közt nőttem volna fel, most heteo lennék, ki tudja...
9/24 anonim válasza:
Aki a neveltetést hozza fel, az írjon már példát rá, hogy hogyan gondolja, mert kíváncsi vagyok rá nagyon.
10/24 anonim válasza:
A legerősebb ilyen hatás szerintem az apa hiánya. Nincs apakép, nincs férfias viselkedés modell, csak női, stb.
Persze ez nem minden, rengeteg meleg teljes családban nő fel, és nem lesz mindenki meleg, aki csonkacsaládban nő fel, de ez elég általános jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!