Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az előbb beöntést csináltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előbb beöntést csináltam magamnak és most egy kicsit mintha fájna a hasam. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

2015. aug. 14. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan csináltad? Lehet, hogy túl sok vizet engedtél magadba.
2015. aug. 14. 23:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Zuhanyrózsa végével.
2015. aug. 14. 23:30
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Az nem igaz bb
2015. aug. 15. 00:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ülj a Wcre... Nyomj :D ha jön jön, ha nem majd elmúlik
2015. aug. 15. 00:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezért van erre megfelelő felszerelés a gyógyszertárakban. Ami a csapból jön víz annak van egy kis nyomása is, ha kicsit jobban emgengeded akár elég nagy bajt is okozhatsz vele...
2015. aug. 15. 01:55
 6/12 anonim ***** válasza:
12%
Ne csinálj beöntést gyakran! Nem egészséges.
2015. aug. 15. 09:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Azt hiszem most már rendben. Nagyon néha, ha rákoncentrálok még van egy kis furi érzés a hasamban, de lehet hogy ez már a is az és csak bebeszélem magamnak.

Milyen gyakran lehet csinálni úgy hogy ne legyen káros?

2015. aug. 15. 09:46
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

nekem is szokott lenni, voltam orvosnál és mindenféle vizsgálaton részt kellett vennem ÉS! nem volt semmi bajom..

hetente 1x biztosan meglehet csinálni, az még nem okozhat függőséget sem

2015. aug. 15. 13:44
 9/12 Antihater ***** válasza:
83%

Egy alkalommal inkább többször csináld, elősször csak kevés vízzel, majd fokozatosan többel, ki kell tapasztalni, hogy a jó neked. Hirtelen ne töltsd fel végig a vastagbeled, míg van benne valami alapból is...

Csapvíz teljesen oké am, de azért ne csinálj minden nap beöntést vele.

Esetleg utána olvashatsz különleges beöntéseknek, a kamillásat meg a kávésat szokták dicsérni asszem.

2015. aug. 15. 16:30
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Ne variálj már annyit! Halálra dumáljátok ezt a pofon egyszerű kérdést. Napi rendszerességgel, sőt akár naponta többször is csinálhatod. A beállított hőfokú és nyomású hálózati víz tökéletesen megfelel erre a célra. Jobb ha rendszeresen csinálod egészséges és jobb lesz tőle a közérzeted is. Persze nem kell a hónaljadig kimosni magad, mert akkor hosszabban eltart a feljuttatott víz kiürülése is és még kisebb hascsikarást is okozhat, bár nem lesz tőle semmi bajod. Én több mint tizenöt éve napi rendszerességgel mosom ki magam: Zuhanyrózsa-beállítottmelegvíz-csüccsavécére-ésottmosodkimagadat... Oly egyszerű és kényelmes, hogy párja nincs, -persze ezt is meg kell tanulni. :))
2015. aug. 15. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!