Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előbb beöntést csináltam magamnak és most egy kicsit mintha fájna a hasam. Miért lehet ez?
Azt hiszem most már rendben. Nagyon néha, ha rákoncentrálok még van egy kis furi érzés a hasamban, de lehet hogy ez már a is az és csak bebeszélem magamnak.
Milyen gyakran lehet csinálni úgy hogy ne legyen káros?
nekem is szokott lenni, voltam orvosnál és mindenféle vizsgálaton részt kellett vennem ÉS! nem volt semmi bajom..
hetente 1x biztosan meglehet csinálni, az még nem okozhat függőséget sem
Egy alkalommal inkább többször csináld, elősször csak kevés vízzel, majd fokozatosan többel, ki kell tapasztalni, hogy a jó neked. Hirtelen ne töltsd fel végig a vastagbeled, míg van benne valami alapból is...
Csapvíz teljesen oké am, de azért ne csinálj minden nap beöntést vele.
Esetleg utána olvashatsz különleges beöntéseknek, a kamillásat meg a kávésat szokták dicsérni asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!