Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek Terhes? A barátommal gumi nélkül feküdtünk le, de neki nem állt fel. Félek h terhes vagyok, mert már késik 1hetet, tesztet még nem csináltam, és minden tüünete kezd jelentkezi, deremélem h csak beképelem magamnak ezeket.
Figyelt kérdés
kérlek segítsetek, mert nem szeretném h kiderüljön, és családtagohoz vagy orvoshoz nem akarok fordulni..ha mégis terhes vagyok h vetélhetek el "önállóan", titokban?2010. júl. 4. 22:23
1/13 anonim válasza:
Szia! Először is nyugodj meg, mert ez így értelmetlen. Szóval nem védekeztetek, de ha nem állt neki fel hogy feküdtetek le? Úgy nem lehet. Megszakítás történt vagy az sem?
2/13 anonim válasza:
Ha nem állt fel, akkor hogy feküdtél le vele?
Vagy mit csinált? Ez egy baromság.
3/13 anonim válasza:
ha nem is állt fel, akkor nem lehetett ott szex.. :DD
4/13 A kérdező kommentje:
Hát annyi történt h 1-2x hatolt be, majd modnta h ez nem fog menni, szval le is feküdtünk meg igazából nem is mondható el..csak vmivel segítsetek mert hajlamos vagyok hülyeséget csinálni ha rosszul sült volna el a dolog..
2010. júl. 4. 23:03
5/13 anonim válasza:
nem hiszem hogy terhes vagy. A tüneteket meg biztos csak beképzeled. legközelebb védekezzetek!
6/13 anonim válasza:
önállóan, titokban nem vetélhetsz el.. és miért nem volt gumi? előváladéktól lehetsz terhes.. termékeny napjaidban voltal?
7/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy baj van, de máskor óvatosabban.
8/13 anonim válasza:
vegyél egy tesztet. amúgy szerintem nem vagy terhes.
9/13 anonim válasza:
Nem kell izgulni, nyugodj meg.
Először is: termékeny napban voltál? Ez egy átlagos nőnél a menszeszt követő 14. nap +/- 2 nap
Mivel nagyon kicsi annak is a lehetősége, hogy a spermium távozzon a párodból, ezért tényleg ne idegeskedj. Viszont ha meg akarsz nyugodni, akkor vegyetek egy tesztet.
Viszont a teszt sem teljesen megbízható, ha esetleg pozitív lenne, akkor sem kell még a Dunának menni, hanem orvoshoz.
Ha még kérdésed van, akkor írj.
10/13 anonim válasza:
Csinálj tesztet! Egyébként ennyitől akár teherbe is eshettél, de kicsi az esélye. Viszont ha mégis, akkor nem ajánlom a mindenféle népi praktikák alkalmazását a megszakításra, hanem menj orvoshoz. Az orvosi titoktartás köti, nem kell aggódnod, hogy kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!