Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szakadt ki a gumi sose, mégis késik, mitől lehet?
Ha jól megfigyeltem eddig mindig olyan 34-35 naponta véreztem el. de késik.... hisztis vagyok, meg változik a hangulatom, szokottnál jobb az étvágyam - folyamatosan ennék..
ugye nem baba? muszáj tovább tanulnom!
A gumit mindig vagy felfújta a párom, vagy vizet engedett bele, de eddig nem volt baj. Gumi nélkül meg nem szexelünk!
Vélemény?
L/18
nekem egyszer késett egy teljes hetet az első után.
izgultam is meg minden...vagy beteg vagy ilyesmik..
NE GÖRCSÖLJ RAJTA!
17L
Izgulás/stressz (érettségi, dogák, vizsgák? Vagy család?) a leggyakoribb tünet, de a mozgás és néha az étkezés, időjárás is befolyásolhatja! Sőt, nekem az utazások is szokták!
Ha pedig extrán rágörcsölsz (tudom, tudat alatti, én is ezt csinálom) hogy a gumi miatt talán, akkor még késik.
Ha teszteltétek a gumit és nem volt gond, pici az esély. (Ha mégis, akkor esetleg barátod kezéről került talán beléd...)
De amiket tehetsz: pohár vörösbor és utána forró ülőfürdő állítólag meghozza a menzeszt, de terhességi tesztet is csinálhatsz.
Drukkolok hogy mihamarabb megoldódjon!
a vörösborosról még nem is hallottam!
Amúgy, miután elmegy, nem szokott lent hozzám nyúlni miután levette a gumit. :)
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!