Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szinte esélytelen melegként, hogy komoly kapcsolatom legyen?
Biszex vagyok, de hosszabbtávon valamiért mégis inkább egy fiúval képzelem el magam.
Elég fiatal vagyok, de eddigi tapasztalataim alapján szinte lehetetlen közelben élő, korombeli fiút találni, aki nem csak egy menetre akarna..
Keresgéltem néhány társkeresőn, fórumon, de esélytelen..
Soha nem értem, hogy másnak hogy sikerült?
Tehát általában mindig valami véletlen folytán találkoztak, teljesen meseszerű sztorikat olvastam eddig csak, amik szinte esélytelenek, hogy velem is megtörténjenek..
Mivel biszex vagyok, ezért ilyen ösztönszerűen a baráti/ismerősi társaságomból való fiúkra rá sem nézek, a többinél (pl random ember az utcán) viszont esélyem nincs.. Vagy talán van, 40-ből 1-nél, de honnan tudjam, hogy melyik az az egy?
#9 vagyok
Ha keresel akkor találsz hidd el :)
Vidéken is vannak melegek el ne mondd senkinek :D
Sőt lehet hogy pont azt keresik amit te :) Keresni kell, sokat beszélgetni és megtalalálni azt akit szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!