Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly? (Társkereső oldalak) Ismerkedem, komoly kapcsolatot szeretnék, mivel hosszú ideig kapcsolatom volt így nem figyeltem fel ezekre.
Van szitu mikor a netes lehetőségek nyitnak világot az abkakra..
Ha másra nem, arra jó hogy feltérképezze magát az ember hogy kb. Mik a lehetőségei...főleg ha már nem huszonéves, megvan a saját múltja (válás, gyerekek stb)
Ezzel együtt nem gondolnám hogy én ott fogom megtalálni álmaim bevállalós hercegét...
Sajnos nagyon pocsék a magyar online társkereső magatartás.
Valóban szinte csak sexet keresnek a nők és kiutat valamiből, pl. nyomorúságos helyzetükből.
Sajnos én mindegyikbe belefutottam. De ez nem is lenne probléma ha már az adatlapjukat rendesen kitöltenék, hogy mit akarnak valójában és hogy milyenek. Úgy tekintik a társkereső oldalt, mint egy szórakozó helyet ahol mindent szabad. Kiszúrnak egy-egy pasit és elkövetnek minden aljasságot amíg a szerencsétlenje rá nem jön hogy átverték. A szebb, kulturáltabb nők még ha tartós kapcsolat reményében is keresnek ezt nem szabad elhinni, ők csak egy leánybúcsút akarnak még házasságuk előtt. Sok pasi meg bedől ezeknek a cafkáknak, mint pl. én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!