Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, komoly kapcsolatban élek de még mindig nagyon gyakran megbámúlnak a férfiak és ez zavar engem, megoldás lenne ha visszavennék a szépségemből és levágnám a hajam? 27L
4 éve élek boldog párkapcsolatban, jelenleg igen hosszú hajam van, de már kezd bosszantani hogy így is szinte naponta bámúlnak meg a férfiak! Tudom, ennek örülnöm kellene, de én már nem vagyom kalandokra,,,
Szerintem a legtöbb férfiba genetikailag az van kódolva, hogy a hosszú haj a nőies, a vonzó, a szexuálisan izgató. Arra gondoltam, hogy itt az ideje csökkentenem a vonzerőmet, mert már nem akarok pasizni, megállapodtam a párom mellett. Véleményem szerint a párom nem a hajam miatt van velem 4 éve. Azt szeretném, hogy ne bámúljanak már meg annyira, vissza akarok venni a szépségemböl, "asszonyosabb" szeretnék lenni!
Pl mint régen őseinknél a kontyolás, ott is az volt a cél hogy a megházasodott lány ne legyen mar annyira vonzó a többi férfi számára, csak a férjének tetszen!
Arra a drasztikus lépésre gondoltam, hogy a hosszú hajamból kicsi, fiúsan tüsit csinálok! Valamien szinten ez egy búcsúzkodás is lenne a részemröl, búcsú az ifjúságtól, búcsú a pasikra vadászó lánytól!
Ti mit gondoltok erről?
És mi van, ha akkor már a párodnak sem fogsz tetszeni?
Amúgy meg mellesleg, irigylem a problémáidat...
Ez egy fa.ság. Ha nem a párodnak szeretnél tetszeni akkor legalább saját magadnak tetsszél. Alapkövetelmény, hogy egy nő a legjobbat hozza ki magából!
21/N
Azt , hogy nagy hülyeségeken problémázól!
Nagyon sok nőt megnéznek a pasik akiknek van barátjuk. Ez természetes dolog ez így megy mióta világ a világ.
"de én már nem vagyom kalandokra,,,"----> most ez úgy hangzik, hogy ha megnéznek akkor félsz hogy nehogy lefeküdj velük :)
Egyébként nem fogsz velük dugni ennyi...
áhh ostobaságon problémázol..
27 évesen ennyivel??
Ha nem akarsz pasizni nem az a megoldás, hogy levágod a hajad, hanem, az, hogy nem veszel tudomást rólunk... Mindenki képes átnézni a számára nem bejövős pasin. Te miért nem?!?!
Nagy butaságra készülsz, ha csak ezért akarod levágatni a hajad.
Elmondom, hogy én hogy jártam. Házasságban élek, megszületett a fiam és levágattam a majdnem derékig érő hajamat, de kiderült, hogy rövid hajjal is ugyanúgy megbámulnak a férfiak, sőt!
Ha hiszed, ha nem, még több hódolóm lett, és egyáltalán nem volt hatással a kisugárzásra, vonzerőre a hajam hossza!
Ez egyébként attól is függ nyilván, hogy csak a hajad szép-e rajtad, megbámulnivaló, vagy egyéb olyan tulajdonságod is van (pl. feltűnően szép arc), amit megnézhetnek, mert egy rövid haj még jobban kiemeli a szép vonásokat, szóval gondolkozz azért előre...
Különben meg azért, mert te nem akarsz már pasizni, miért baj, hogy téged megnéznek? Ez egy nőnek mindig pozitív visszajelzés arról, hogy tetszik a külvilágnak, és hiába vagyunk halálosan szerelmesek valakibe, azért az egónkat szinten kell tartani azáltal, hogy látjuk, tetszünk a környezetünknek. Ebben még nincs semmi rossz, ettől még nem pasizol.
Te biztosan 27 éves vagy?? :)
Mert ez a gondolkodás max 15 éves korra vall.
Ja és igazuk van a többieknek, lehet h a pasidnak nem fogsz majd tetszeni. EZ A LÉNYEG!!!!!!! hogy ne hagyjuk el magunkat attól h van párunk.
De te zakkant vagy ha ezt megteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!