Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú, komoly kapcsolatban élek de még mindig nagyon gyakran megbámúlnak a férfiak és ez zavar engem, megoldás lenne ha visszavennék a szépségemből és levágnám a hajam? 27L
4 éve élek boldog párkapcsolatban, jelenleg igen hosszú hajam van, de már kezd bosszantani hogy így is szinte naponta bámúlnak meg a férfiak! Tudom, ennek örülnöm kellene, de én már nem vagyom kalandokra,,,
Szerintem a legtöbb férfiba genetikailag az van kódolva, hogy a hosszú haj a nőies, a vonzó, a szexuálisan izgató. Arra gondoltam, hogy itt az ideje csökkentenem a vonzerőmet, mert már nem akarok pasizni, megállapodtam a párom mellett. Véleményem szerint a párom nem a hajam miatt van velem 4 éve. Azt szeretném, hogy ne bámúljanak már meg annyira, vissza akarok venni a szépségemböl, "asszonyosabb" szeretnék lenni!
Pl mint régen őseinknél a kontyolás, ott is az volt a cél hogy a megházasodott lány ne legyen mar annyira vonzó a többi férfi számára, csak a férjének tetszen!
Arra a drasztikus lépésre gondoltam, hogy a hosszú hajamból kicsi, fiúsan tüsit csinálok! Valamien szinten ez egy búcsúzkodás is lenne a részemröl, búcsú az ifjúságtól, búcsú a pasikra vadászó lánytól!
Ti mit gondoltok erről?
Szerintem egy rejtett önútálat munkálkodik benned...
Ennek próbálj utána járni.
Eléggé érdekesen látod.
Ha levágatod számíts rá,hogy a pasid se fog vonzónak találni.Én speciel nagyon eltávolodnék tőled sőt én szakítanék is.
Hosszú haj a nő ékessége,pont ezeket az ,,asszonyos" csajokat nem szeretem ezeket dobják el és csalják meg.Hidd el,hallgass rám férfi vagyok tudom mit beszélek.Fél perc alatt leeshet a vonzerő nálunk pasiknál.
NEHOGY LEVÁGASD.
Egyszerűen ne foglalkozz velük ha nem érdekelnek,ennyi.Élvezd és szépen utasítsd el,de ne akard,hogy a párod eltávolodjon tőled,mert el fog erre mérget vehetsz.
A bámúl,az nem hosszú ú,mint a hajad,hanem rövid u.
Bámul.
És az,hogy megnéznek a férfiak,miért nem pozitív?
Számodra ha valaki rád néz,miért nem bókot jelent,amitől nő az önbizalmad,miért egyből a kalandok jutnak eszedbe?
Nem lehet,hogy seggig ér a hajad,és csak érdekes,nem pedig szexi?
Szerintem amúgy inkább gusztustalan az ennyire hosszú haj,nem pedig vonzó.
Vágasd le tüsire,úgyis kell neked egy kis önbizalom csökkentés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!