Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg vagyok vagy majdcsak kinövöm?
Figyelt kérdés
Meg tetszett nekem mostanság egy nagyon helyes, jóképű, izmos fiú (aki meleg). És szeretném neki megmondani de nem merem (ez mellékes). Szeretnék bele lefeküdni, nem sexre gondolok hanem öszebujni vele és aludni. Még mondjuk Kellemes pillanatokat eltöltenni vele.2015. aug. 9. 03:36
1/7 A kérdező kommentje:
Ki hagytam hogy majdnem bármit megtenék neki.
2015. aug. 9. 03:37
2/7 VaLaKiki9999 válasza:
lehet meleg vagy
csaj már tetszett ennyire?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2015. aug. 9. 03:52
4/7 anonim válasza:
Ha valaki fiúval és lánnyal is el tud képzelni romantikus kapcsolatot és/vagy szexet, az biszexnek nevezik, drága.
Úgy sejtem fiatal vagy, ilyenkor különösen csalfák a hormonok, ingadozó lehet a szexualitásod, akár kíváncsiságból is hajthat a vágy.
Majd idősebb korodban ez csillapodik és akkor tisztán átláthatod a helyzeted - feltéve, ha nyitottan állsz a dolgokhoz, de ahogy látom, veled ilyen téren nincs gond. :)
5/7 anonim válasza:
hülyeség, amit előző írt. ha ilyenekre vágysz, akkor biztos, hogy benned van, ezt nem a hormonok teszik és a te esetedben nem szimplán kíváncsiságról van szó az írásod alapján.
igen valószínűleg az vagy. ha a lányokra is feláll akk bi. ennyi.
6/7 anonim válasza:
Érdekes én egy embert nem ismerek akinek annyira csalfák lettek volna a hormonjai hogy CSAK emiatt meleg lett, de később meggondolta magát. Ha már elgondolkozik valaki ezen akkor meleg vagy bi és kész.
7/7 anonim válasza:
Istenem, nem arról beszéltem, hogy valaki a hormonjai miatt lesz hetero/meleg/biszex, akármi, mert azt a gének teszik. Példának csak a sok eltévelyedett csitrit tudnám felhozni, akik minden buliban más barátnőjüket kapják le. 90%-uk sose lesz se meleg meleg, se biszex. Jóindulattal neveztem kíváncsiságnak meg hormontúltengésnek, na. Egyébként az nem tesz senkit semmivé, ha elgondolkozik a nemi identitásán, a mai generációnak ez már előbb jön, mint a bölcsességfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!