Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Nektek meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Nektek meddig tart egy aktus?

Figyelt kérdés
Hány perc alatt mentek el, és abba mi van benne, azt is írjátok le, sőt jobb lenne ha sorrendbe leírnátok, hogy milyen nálatok egy átlagos aktus. Azért érdekelne, mert én szerintem elég hamar elmegyek...
2015. aug. 8. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem eddig olyan volt, hogy simogatás, kölcsönös orál, kutyapóz, majd misszionárius és ez a két póz kb. 25 percig tartott

21/F aktív

2015. aug. 8. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Partner függő. El lehet húzni:)
2015. aug. 8. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
F 24 Aktív
2015. aug. 8. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2015. aug. 8. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát volt már..gyors orál..kb 5 perc..illetve hosszú romantikus együttlét ..kb 1,5-2 óra.

Szóval szerintem személy és helyzet fúggő...

2015. aug. 8. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem is szemely-es helyzetfuggo.

akar 1,5 oraig is el tudom huzni, mig elelvezek de egy egyuttlet soran 6-7 alkalommal is el tudok elvezni, ha akarok

sok ido volt, mig megtanultam iranyitani a testem

2015. aug. 9. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!