Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív pasik, nektek milyen passzív fenék tetszik?
Sziasztok!
Nem igazan ertem miert savazzatok ennyire ezt a kepet/sracot. Egyreszt azt senki nem latja, vagy veszi eszre h a popsijat akarja mutatni, es szerintem a fekete jol hangsulyozza, formas neki. Birom azert az ilyet. Ha meg irna, hogy 14-15eves, vagy h arcaval egyutt rakja ki ami meg szep, akkor senki nem irna a vadlijarol hanem 80ezer ember irna neki...
arrol nem is beszelve, hogy ugyanolyan leirast ad a felette levo, de o mar "formas".
Ertem en h velemeny kifejtes, de elobb nezzunk magunkba.
Vagy csak savazni szabad?:)
18/f/bi
Köszönöm mindenkitől a hozzászólásokat!
Van, aki azt írta, hogy jobb lenne boxer nélkül, na igen, csak akkor ez a kép nem lenne sokáig itt :D
Van, akinek nem tetszett, hogy szőrtelen, és arra hivatkozott, hogy ezt divatból csinálom. Nos, nem. Én így szeretem a lábaimat.
Van, aki azt mondta, hogy csak a tulajdonos a fontos. Annak azt üzenem, hogyha ez a pasi aranyos, akkor jöjjön vele össze, és dugja meg jó alaposan: [link] :D
Aki meg saját magát fényezi látatlanba... Hát oké :D
Akiknek tetszett azoknak ezt üzenem: :D:D:D:D:D:D:D:D
nem a csupaszsággal van baj, hanem azzal, hogy olyan nőies pózban állsz, így nem tetszik ebből a szögből.
aktívként ez nem jön be, sem a duci, az izmos kerek jön be.
Gatya nélkül tényleg jobb lenne :)
De én a szőrös feneket jobban szeretem
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!