Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Akik a ugymond "lányosabb" fiukat kedvelitek, mi tetszik bennük?
Szoval ha ti a passzívakat kedvelitek,akik az életben is "passzívak" mik az elvárásotok feléjük testi és szellemi dolgokra is gondolok.
Válaszokat köszönöm!!!
Mindenkinek mást jelent a lányos. Egy vékony nem feltétlenül lányos.
Szoktam látni "szerintem lányos" (és meleg) srácokat, női táska, vékony cigi amit elég furcsán tartja a kezében, bolond erőltetett nevetés, sminkelt arc stb.
Ez nekem nem jön be.
Van aki szerint a passzív az lányos, ami szerintem nem minden esetben igaz, igenis vannak rendkívül férfias melegek.
Én a cuki, aranyos arcú, kedves, okos, félénk srácokat szeretem.
25F meleg
Ha valaki passzív az még ne jelentse azt, hogy lányos is...
Sőt az az igazi, ha nagyon férfias, kemény csávó, de a hálószobában behódol, megadja magát, engedelmesen tűri, hogy arányos, izmos testét élvezzék, megdolgozzák kívül-belül.
A passzivitás teljesen más dolog. Alapból számomra nincs is passziv-aktiv dolog. A szexben két ember érvényesül, ott teljesedik ki az egymás iránti szerelmük.
A kérdésre válaszolva viszont, ami bejön, ha valaki ad magára(persze izlésesen, vagyis nem járkál pl. gusztustalan az emberi szem ellen elkövetett bűncselekményekben, csak mert xy tervező/hires ember ezt tartja jónak), plusz valamilyen fura ok miatt főleg a vékonyabb srácokat szeretem, az izmosabbak annyira nem jönnek be. Ami viszont fontosabb, hogy az illető legyen egy értelmes, humoros, romantikus, művelt ember, de mégis valamilyen szinten különc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!