Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, hogy fogadjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, hogy fogadjátok ha lányok néznek meg az utcán/próbálkoznak be?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok, amikor végigmentek az utcán, és (mert ugye ránézésre sok srácról nem lehet megmondani, hogy meleg) lányok néznek meg, akár rátok is mosolyognak?

Gondoltok olyat, hogy "haha, ez meg mit néz, besült, engem úgy sem érdekel"?? :DD

Vagy hogy viszonyultok az ilyenekhez?

Csak kíváncs vagyok egyébként :)

2015. aug. 5. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Felszolgálóként dolgozom. Amikor telt ház van, és a fejem fölé emelt tele tálcával próbálok átfurakodni a tömegen a pultig, naponta többször is előfordul, hogy megfogdosnak. Általában a fenekemet, de volt már, hogy a farkamra is rászorítottak. Általában csajok.

És ilyenkor ne ejtsd el a poharakat!

2015. aug. 6. 14:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Az nem semmi :D

Azért nem gondoltam, hogy a nők ilyen pofátlanok :O

2015. aug. 7. 23:39
 13/15 ftf1983 ***** válasza:
Én már többször hallottam heteró ismerősökről, hogy a csajok sokkal durvábban tudják nyomni a dolgokat, mint a srácok.
2015. aug. 8. 07:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem semmi bajom a heteroszexuális lányokkal, csak engem hagyjanak békén. ha odajönne hozzám, akkorát lekevernék neki, hogy a fal adná a másikat. mit képzel magáról? ne az utcán reklámozza a szexualitását, csinálja a 4 fal között. még meglátja egy gyerek, hogy fogja a szülője ezt megmagyarázni?
2015. aug. 8. 09:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ez tetszett, szép társadalomkritika :D ;)
2015. aug. 8. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!