Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én fogok ki h-lyéket?!
Amikor csókolóztok és közben kicsit megáll hogy azt mondja; Ne! de utána ugyanúgy visszacsókol. Meg amikor tapizod akkor is megfogja a kezed hogy állj le, de olyan gyengéden, ami azt jelenti folytatsd. Lefekszik veled és utána megijed saját magátol és letagadja hogy semmi nem történt ?!
Komolyan velem ez mar kb a 3.ilyen ember
Lehet hogy kíváncsi biszexuális volt.
Hol találkoztatok? Mi alapján választottál?
Már ne haragudj, de te vagy itt a hülye.:D
15 évesen még csak a 3. szál szőr neki ott lent kb, azt sem tudja "fiú-e vagy lány":D
Aki szeretne valami komolyat, és türelmetlen az ne álljon le egy 14-15 évessel. Tapasztalatlanok, keresi a hova tartózásukat, és tapasztalatból írom, nagyobb a szájuk mint gondolnád:D
Lehet azt írják, oké csináljuk menjen, élőbe inkább el se jönnek a találkozóra, nem akarják még se:D Valahol ez érthető mert kíváncsiak, csak ezen ne csodálkozzon egy idősebb :))
Keress idősebbet, vagy ne egyből át hívd és rá mássz, hanem CSAK beszélgessetek és magyarázz el neki dolgokat.:)
16/f
:D
Lelkem, olvasd el még egyszer figyelmesen amit írtam, de köszönjük, hogy bebizonyítottad a saját állításodat, nagyra értékelem!
Amúgy meg haveron keresztül ismertem meg, haverkodtunk aztán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!