Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, hogy ne izgulja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne izguljak nagyon fel amikor találkozni fogok a lány barátommal?

Figyelt kérdés

Régóta ismerem netről és még ebben a hónapban lemegyek hozzá egy hétre. A probléma csak az, hogy engem nagyon felizgat még kamerán keresztül is a látványa és talán még többet is érzek iránta. Naponta 2-3-szor biztosan végzek önkielégítést, ott pedig egyszer sem fogok és 7 nap alatt főleg úgy, hogy egy ágyban alszok vele nagyon meg fogom kívánni és egészen biztos hogy napközben is fel fog rá állni.

Mit tehetnék, hogy ne álljon fel?

Lányok titeket zavarna, ha egy nagyon jó fiúbarátotok felizgulna a látványotokra?

(18L, 19F)

2015. jún. 13. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyerek, egy ágyban fogsz vele aludni. Szerinted megengedné, ha nem akarna ő is tőled valamit??
2015. jún. 13. 17:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem megengedné, mert a legjobb fiúbarátjának tart.
2015. jún. 13. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
BLOKKOLD SZARRÁ!!
2015. jún. 13. 17:12
 4/4 anonim válasza:

Egy hétig együtt aludni....

18-19évesen.

Már szerintem legkésőbb a második este dugni fogtok, akár barátság akár nem. (később majd ez fogja tönkre tenni a barátságotokat)

Amúgy ha akarnád nem venné észre...

Akkor vetköznél boxerra mikor sötét van már stb.stb.... 19F

2015. jún. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!