Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Huszonévesként meleg tinikkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesként meleg tinikkel lennék, az gáz?

Figyelt kérdés
Izgatnak a tini fiúk, de vmiért úgy érzem csak ők. 16-19 között. Jó látni ahogy férfiasodnak meg minden. Van bennük vmi. Erre mostanság jöttem rá. Én is fiú vok. Mennyire tudják az ilyen korban lévő fiúk, hogy mit akarnak? Van esélyem huszonévesként náluk? Tapasztalatoknak örülnék. ELőre is köszi!

2015. júl. 16. 22:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Biztatóak :) Meglátjuk az élet igazol-e.
2015. júl. 18. 23:51
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én pl 30 vagyok, de én is a 18-20 éves srácok társaságát keresem. Jó velük romantikázni, összebújni, szexelni... tökre izgat, hogy mennyire érettek :)
2015. aug. 10. 10:20
 23/25 A kérdező kommentje:
Az a durva amúgy h én is azt látom, hogy a mai tizenévesek sokkal érettebbek, mint én voltam. PL 15 évesen én tuti nem mehettem volna hajnali 1-kor haza. Meg nem SZIGETezhettem volna, stb. Egyszerűen más volt akkoriban sok dolog. Na és nem is dugtunk 14 évesen részegen az osztálykiránduláson. M
2015. aug. 10. 13:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz, de nem is értem mitől tartasz. :)

Mondjuk ha a húszas évek végén jársz, és 16 évessel jössz össze, lehet a srác szülei (ha olyanok) nem csak azért rágnak be, mert meleg vagy, hanem a korkülönbség miatt is.

De... szerintem nem gáz.

Attól meg ne nagyon tarts, hogy bezavarsz bármibe is. Egyébként is kamaszkor végén általában már tiszta a szexuális beállítottság, ha az illető nem is ismeri be, vagy fogadja el teljesen.

Másrészt meg, ha az adott srác szívesen ismerkedik veled, mármint hagyod, hogy az ő ritmusában menjenek köztetek a dolgok, akkor semmi rosszat nem teszel vele.

Még ha később rá is jönne, hogy a lányokat szereti, és csak tapasztalat voltál neki, akkor sem teszel semmi rosszat.

Sőt: az ilyen tapasztalatok által jobban megismeri magát az ember.

Ha benne van, akkor mitől aggódsz? :)

2015. aug. 13. 01:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
én pont ilyen fiatalabb fiú vagyok,még komolyabb kapcsolatom sajnos nem volt de a külsőmből adódóan(amihez társul a 110%-os önbizalom hiány) és mert hát már nekem most is vannak ugye vágyaim a 20-on éveseket jobban kedvelem
2015. dec. 13. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!