Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonévesként meleg tinikkel lennék, az gáz?
11/25 anonim válasza:
En 16/f vagyok es tudom mar hogy meleg vagyok es a ferfiak vonzanak.
Debreceni vagyok aki akar nekem is irhat !!
2015. júl. 17. 12:06
Ha tényleg huszonéves vagy akkor egyátalán nem baj:DDD De azért egy harmincas férfi ne nagyon nézegessen már 16 évest pls..:DDDD Apja lehetne..
16/f
2015. júl. 17. 13:16
Én 13 éves koromban tudtam, hogy a fiúk jönnek be. Fiatalként még a nálam idősebbek vonzottak.
Most 19 évesen már nem vonzanak a nálam idősebbek, már csak 16-25-ig ismerkedem.
Amugy a kérdésre válaszolni, egy fiatal is lehet szerelmes egy idősebbe.
Ha gondoljátok írhattok nekem is
19/F/m BP
2015. júl. 17. 13:49
Nekem is lehet írni,én 20 éves vagyok.
2015. júl. 17. 14:22
Az én tapasztalatom az, hogy 12 éves koromban tudatosult bennem, hogy a fiúk tetszenek, és most 15 éves koromra már az ismerkedés is érdekel. Itt gyk-n is bőven ismerkednek már 14-15 éves kortól. Ha ez a korosztaly tetszik, szerintem 17-18 evesekkel érdemes ismerkedned, vagy legalábbis olyanokkal, akik testileg és lelkileg is fejlettebbek már, ez alatt már túl nagy lenne a korkulonbseg Stb Stb.
2015. júl. 17. 14:24
AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA nekem már nem írhatsz mert én már 20 vagyok !
2015. júl. 17. 21:00
Szerintem egyáltalán nem lenne gáz. Elég sok fiatalnak bejönnek a nála idősebbek. Pl.: nekem is :) 17
2015. júl. 17. 21:00
Nekem is bejönnek eléggé a kb. 17-21 évesek :)
Mondjuk én is jóval fiatalabbnak nézek ki mint valójában (személyimet rendszeresen elkérik :D), meg később is kezdtem az ismerkedést, szóval tapasztalati szinten is közel állok ehhez a korosztályhoz :)
25/F
2015. júl. 17. 23:49
Uristen nem hiszlek el titeket :D sok 30-as, mar fel labbal a koporsoba vagytok de ti a 16-17 evesekre vagytok raalva akiknek epp hogy kinott az elso szorszal a peniszenel, hat keressetek mar a sajat korosztalyaitokbol, kivancsi lennek hogy a 16 eves gyerek szulei mit szolnanak ahhoz hogy egy 30+ ferfi egyutt volt a kis fiaval:D uristeen:dddd mar fel eleteteket leeltetek mar fellabbal a koporsoba altok azt ilyeneket irkaltok ide, nagyon gaz mar ne is haragudjatok :D hol ismerkednek en egy 15-20 evvel idosebbel...ennyire nem tudtok ismerkeni a sajat korosztalyotokkal hogy a naiv kisebekkel kell kikezdeni? Jo gaz :))))
2015. júl. 18. 10:16
nekem pedig bejönnek az idősebbek. de max 10 évvel lehet tőlem idősebb 18f
2015. júl. 18. 11:00
Kapcsolódó kérdések: