Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hány meleg biszex/meleg fiú/lány lakik M. O-n?
Az érdekelne hogy kb. hol él a legtöbb, vagy többségben merre meleg/biszexuális/leszbikus. Aki látja ezt a kérdést az írja már le korát és lakhelyét, meg hogy fiú vagy lány.:D
Előre is köszönöm a segítségetek. :))
Erről szerintem nincs nyilvántartás. :D Matematikailag Budapesten mert ott él a legtöbb ember, ergó valószínűleg ott van a legtöbb! :D
26/F Pécs :D
Dabas környéke, biszex.
Erre gondoltál? Errefelé nem gondolom hogy valaha is ki fogom élni a vad vágyaim férfiak iránt :P
21/f
Én is gondoltam már ilyenre de gond csak az,hogy újabban minden harmadik tinilány biszexnek vallja magát,és gondolom mondanom sem kell,hogy ezek nagy része csak divatból csinálja,ami egy idő után meg is mutatkozik,hiszen nem birnak huzamosabb ideig együtt lenni azonos nemű társaikkal
És szerintem pont az ilyen lánykák miatt nem is igazán lehet megmondani hányan vagyunk
Aki tényleg meleg/biszex,az ugysem hirdeti az utcán vegigvonulva
Egyébként lány,16 és leszbi,Kelet Mo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!