Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg (fiú lány egyaránt) aki bánja hogy meleg és úgy van vele hogy bárcsak az ellenkező nem vonzaná?
szerintem a melegek/leszbikusok 98%ának van vagy volt ilyen életszakasza.
mondjuk ez inkább az, hogy "bárcsak ne lenne vele ennyi probléma" mintsem maga a vonzalom
Elsőnél a pont! :) Nem az a bajom,hogy nem a fiúkhoz vonzódom,hanem hogy mások nem bírnak így elfogadni. :/
20/L/L
kedves hármas!nem akarom,hogy tapsoljanak ehhez,azt sem,hogy elfogadják,egyszerűen csak hagyjanak békén élni!
tudod,mint a magadfajták,aki minden melegkérdés alá odaírja a mocskolódásait!a kemény 20%-odból is látszik,hogy semmi másra nem használod azt oldalt,csak mások oltására!
2.voltam
Én sem azt bánom, hogy leszbikus vagyok, hanem hogy nem vállalhatom fel a kapcsolatomat (kézfogás, közös fotók, ne kelljen már a szerelmemet "az egyik barátnőmnek" hívnom...).
Maga az, hogy a lányokat szeretem nem okoz nekem fájdalmat, nem szenvedek tőle. Az intolerancia szokott fájni.
21/L/L
hát igen
hiába fogadom el magam, ha mások nem fogadnak el
semmit nem ér :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!