Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová vezethet ha a homoszexuális házasságokat engedélyezik?
Szerintem ha a házasság lényegét az intim „társas kapcsolathoz” való jogra és az ez alapján történő partnerválasztásra szűkítjük a kapcsolatban részt vevők nemétől függetlenül azzal az indoklással, hogy „a szeretet nem ismer határokat”, akkor – ahogy a döntés ellenzői az elmúlt időszakban már rámutattak – holnap akár a melegházasságnál sokkal régebbi múltra visszavezethető poligámia is engedélyezhető (akár a ma házasságtörésnek számító kapcsolatok, „szerelmi háromszögek” „házassággá” való átminősítése is), mert nem marad alap a házasságban részt vevők számának korlátozására.
Sőt, akár a pedofília is legalizálható, mert milyen alapon korlátozzuk a házasságban részt vevők életkorát?
Szerintem... :/
Nanana!!!
Szépen, én nem kívántam rád semmit. Nem, biztos hogy jóval előtte nem kezdődhet, ugyanis 6 évesen még nem tudnak ilyeneket, ne beszélj nekem hülyeségeket. Nem tudják, mi miért van, mit hogyan kell csinálni tele vannak kérdéssel. Tapasztalatból beszélek, van óvodás gyerekem. Ők még kicsik. Csak azt látják, hogy MIT csinálnak, azt nem tudják, hogy MIÉRT!
Hogy hány meleget látok így? Minden napra jut, nem számolom. De tudod mit: a kedvedért mától kezdve számolom, 1 hét múlva pedig megírom neked, mint ahogy azt is, hogy mennyi heterot látok ugyan így.
Egyébként engem nem érdekelnek, csak nr adjanak neki hangot. Eddig is tudtam, hogy vannak ilyen emberek, de ha idáig megvoltak csendben (persze vannak kivételek), akkor most mi változott, hogy így felvágnak vele, kikérik maguknak, hogy ők mások? Eddig nem azok voltak? És mégis megvoltak. Az hogy hogyan, az már annyira nem érdekel.
A kívánósat meg hagyjuk, mert nem lesz jó vége.
Hahaha neee!
Nem gondoltam, hogy valaki olyan mélyre fog süllyedni, hogy azon filozofáljon, milyen szépen és békésen éldegéltek egymás mellett a heterok és melegek régen...
Ilyen niincs :D
Régen (úgy 100 éve) bebörtönözhették a melegeket, pszichiátrián kezeltették őket (kb 50 éve), legjobb esetben is csak meg lettek verve néhányszor, és munkát is nehezebben kaptak(10-20 éve).
Milyen jók is voltak azok a régi szép idők, mi?
Sőt, még ma is vannak helyek, ahol pénzbírság jár azért, ha valakit homoszexuális tevékenységen kapnak rajta. Itt, Magyarországon is majdnem bevezették ezt :D
Milyen szép is békésen egymás mellett élni, ugye? Hát egyeseknek biztos, másoknak nem annyira.
Nem tudom, látsz-e összefüggést aközött, hogy a melegek elkezdtek hangot adni annak, hogy ők is emberek, és aközött, hogy """"""""normális""""""" többség kezdi elfogadni, hogy ők is emberek.
Hát, valószínűleg nem.
Jellemző: szóba hozom, hogy talán nem ártana meg neked, ha a te gyereked is meleg lenne, erre úgy felháborodsz, mintha azt mondtam volna, hogy legyen rákos, vagy mittudomén...
Egy meleg gyerek ugyanolyan, mint egy hetero - még unokáid is lehetnének, annyi a különbség, hogy a homofób emberek fognak vele kötekedni igen gyakran. Ez az egyetlen hátránya a dolognak, és erről sem ő tehetne.
A homoszexualitás nem neveltetés kérdése, vagy olyannak születsz, vagy nem.
(Úristen, a a femináról linkelgetek... Nem akartam ilyen mélyre süllyedni, de ez az első olyan MAGYAR nyelvű oldal, ami valamennyire összefoglalja a dolgot)
Ha meg te az óvodás gyerekedet pont azon az 1 napon viszed az Andrássy útra, amikor a felvonulás van, akkor így jártál..
Úgy írod le a dolgot, mintha minden utcát ellepnének a boás, latexos férfiak, pedig ez nem pont így történik...
[link] (Ez a felvonulás 80%-a, nem az, amit a fókuszban látsz)
Továbbra is állítom, hogy a gyerek durvábbakat lát/hall a mindennapi életben heteroktol egy buszon, vagy nyilvános helyeken, de az ilyenekre jóformán fel sem figyelünk, mert az természetes... Ja.
"Hogy hány meleget látok így? Minden napra jut, nem számolom."
Aha hát persze :D
Megyeszékhelyen lakom, és szinte soha nem látok még egymás kezét fogó meleg párokat sem, nem hogy olyan szinten egymásra nyáladzanának, mint a szerelmes kisfiúk és kislányok.
Viszont van olyan meleg ismerősöm, aki nem akar "provokálni": semmilyen módon nem akarja kifejezni, ha éppen van egy azonos nemű társa.. Röhögték már ki és szóltak be neki teljesen idegenek emiatt, szóval most már jobban tudja...
Nem Magyarországon lakunk, nem tudom hogy ott mi van rokonok laknak ott, tőlük is hallottam ezt azt.
Ezt nem tudtam hogy ilyenek voltak. Én nem hallottam róla és szerintem sokan mások sem. Honnan tudod, hogy ez nem kacsa? Én mindenesetre elképzelni sem tudom.
Nem háborodtam fel, de jogos lett volna. Egyébként valószínűleg tiltással járna.
Autóval hordjuk a gyereket oda is és vissza is, de szoktunk sétálni is. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nem akarok vitát indítani mert nem akarok, semmi bajom velük, csak ne lennének most ennyire felfújva.
Hogy hová vezet? Nem fogod elhinni!!! Összeházasodnak és boldogok lesznek együtt..
Megjegyzzem én a házzaságot alapból feleslegesnek tartom,de ha a melegek házasodni akarnak akkor felőlem csinálják.
NAgyon sok a hülye ember! Komolyan! minden szót, minden mondatot kiforgatnak.
Nézzünk szembe a tényekkel, ha kint parádéznak a melegek, nyalják falják egymást, ezt a gyermekeink látni fogják és befolyásolni fogja a szexualitásukat. Ha lesz gyermekem nagyon óvom majd ezektől az embernek nem mondható emlősöktől.
#35 És mi van a meleg gyerekekkel? Az emberek nagy része hetero. A szüleik heterok. A tv-ben minden műsor heterokról szól, jó, ha minden 10.ben elvétve akad egy meleg. Rengeteg homofób van, akik verbálisan és/vagy fizikailag bántják a melegeket. De igen, őket TÉNYLEG az évi 1 felvonulás változtatja meleggé, nem pedig olyan elhanyagolható, nevetséges indokok, amikkel tanult tudósok próbálják magyarázni a jelenséget.
A meleg állatok is azért melegek, mert tudomást szereztek a budapesti felvonulásról :D
Komolyan mondom, a homofóbok olyanok, mint az önző gyerekek, akiknek van egy egész csokigyáruk, de a másiktól még a legolcsóbb cukrot is sajnálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!