Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová vezethet ha a homoszexuális házasságokat engedélyezik?
Szerintem ha a házasság lényegét az intim „társas kapcsolathoz” való jogra és az ez alapján történő partnerválasztásra szűkítjük a kapcsolatban részt vevők nemétől függetlenül azzal az indoklással, hogy „a szeretet nem ismer határokat”, akkor – ahogy a döntés ellenzői az elmúlt időszakban már rámutattak – holnap akár a melegházasságnál sokkal régebbi múltra visszavezethető poligámia is engedélyezhető (akár a ma házasságtörésnek számító kapcsolatok, „szerelmi háromszögek” „házassággá” való átminősítése is), mert nem marad alap a házasságban részt vevők számának korlátozására.
Sőt, akár a pedofília is legalizálható, mert milyen alapon korlátozzuk a házasságban részt vevők életkorát?
Szerintem... :/
Minap olvastam hogy valamelyik EU-s országban akárcsak a melegek, most felvonultak az állatokkal sze*elők is, hogy tüntessenek a jogaikért."
Igen? Tényleg?
Te kérdező, melyik EUs országban volt ez pontosan? Már csak azért mert én nem hallottam a hírt róla, pedig ha ez kultúrhelyen történik, az RSPCA fél órán belül kivizsgálta volna és idáig érne a cirkusz. Konkrétan ami MOn még elmegy mint álattartás (pl. kutya láncon) azért már nyugat európában lecsuknak.
Annyira irigylem a homofóbokat...
Én is utálok RENGETEG embertípust, van hogy van konkrét indokom, van hogy csak simán rossz érzésem van velük kapcsolatban, mégsem lennék képes SOHA arra, hogy elvárjam tőlük, hogy az én idióta szeszélyeim miatt érezzék magukat rosszul, vagy korlátozzák a jogaikat. (Pláne, ha nem csinálnak semmi törvénytelent)
Talán a dolognak köze lehet a szellemi érettséghez; hogy tudom, hogy a világot nem körém sz@rták, és nem várhatom el, hogy mások rosszul érezzék magukat csak miattam.
Bárcsak legalább 1 napra tudnék ilyen gyermekien arrogáns lenni, de sajnos nem megy...
# 23
Én azért sajnálom a gyerekeid, ha nincsenek akkor előre is, mert el fogod nézni nekik a hülyeségeiket, mert te nem várod el tőlük hogy a te "idióta szeszélyeid miatt" viselkedjenek ahogy te jogosan és logikusan elvárnád, aztán meg majd csodálkozol milyen suttyó lett mindegyik ;)
Gondolom majd ha bevezetnék a fegyvertartást és engedélyeznék mindenkinek, majd valaki a fejedhez szegezne egyet egy éjszaka csak úgy poénból, akkor sem korlátoznád, mindössze a te "idióta szeszélyeid miatt" ;)
Sok sikert az álomvilágodhoz :D
Szerintem ti rossz helyen kezditek az utálkozást...
A szex egyetlen funkciója a gyerekcsinálás, szóval ott csesződött el minden, amikor az embereknek meg lett engedve, hogy éjjel nappal szexeljenek. Nem?
Ez vezetett ahhoz, hogy az emberiség ki meri fejezni a szexualitását (gondolj csak a sok pózra, fétisre, meg hogy nem végezzük ki eldugott helyeken a melegeket)
Ha belegondolsz, ez a szabadság vezetett ahhoz, hogy az emberek kezdik nem csak eltűrni, hanem el is fogadni a melegeket, szóval úgy gondolom csírájában kéne elfojtani a dolgokat, és visszamenni az első baklövéshez, amit fajunk elkövetett: korlátozni a szexuális együttléteket arra a néhányra, amelynek konkrétan a gyerekcsinálás a célja.
Ez k.va jó hír lenne nektek is, mert véget vetne MINDEN homoszexuális tevékenységnek.
Mert ez a normális a természetben, a többi meg aberráció.
Kérdező, te meg magadon kívül ne sajnálj senkit. (Amúgy kezdesz egyre nagyobb baromságokat beszélni. Biztos, hogy nem egy troll vagy?)
Fantasztikus dolog a gyerekek érdekeivel vagdalkozni, miközben a meleg gyerekek azok, akik a legtöbbet vannak megalázva.
Főleg más gyerekek által, akiknek az iq-bajnok homofób szülei vagy nem beszéltek a homoszexualitásról, vagy ha beszéltek is, lekezelő hangnemben tették. Meg persze megkapják felnőttektől is, hogy mennyire helytelen ez a dolog...
Nem tudom, miért csodálkoznak az emberek, hogy mérhetetlenül sok meleg kamasz/fiatal felnőtt lesz öngyilkos..
Vagyis nem is csodálkoznak, mert marhára nem érdekel senkit annyira a dolog, hogy utánanézzen ilyen bagatell dolgoknak :D
Jobban el vannak foglalkozva azzal az évi 1 nyomi melegfelvonulással, és hogy az mennyire tönkreteszi az életüket. Ez a képmutatás netovábbja.
Az az évi 1 melegfelvonulás fog megártani a kis pulyáknak, amire nyilván nem fognak kimenni, miközben minden este főműsor időben megy valami tipikus, nőket degradáló, barmokkal telerakott, perverz hetero baromság. Oké..
Emberek halnak meg depresszióban emiatt a hozzáállás miatt, de tényleg, a ti életetek lesz tönkretéve, csak azért, mert tudomást kell vennetek róla.
Te nem értettél engem: a homoszexualitás nem kamaszkorban kezdődik (és a piszkálódás sem) hanem már jóval előtte, csak kamaszkorban kezdik megölni magukat emiatt a gyerekek...
"Kit érdekel a nemi életük, identitásuk. Csak ne kérkedjenek vele nyilvánosan. "
ˇ
ˇ
ˇ
Hány meleget láttál kézen fogva sétálni az utcán?
Hány meleget láttál szinte pettingelni a buszmegállóban?
Hány meleget láttál egymás ölében ülve smárolni a parkokban?
Ja, én is így gondoltam...
És hogy "normális" melegek nem lesznek öngyilkosok a kirekesztettség miatt??
Hát persze, még én élek álomvilágban..
Őszintén kívánom, hogy legyen meleg a gyereked, akkor talán lesz egy kis belátásod a másik oldal nézőpontjába is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!