Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek be kellene vezetni Magyarországon a melegházasság-intézményét? - Heteroként kérdezem. Előnyök? Hátrányok?
12.
Akinek meg kéne gyógyulni az te vagy.
Ha nem lennél teljesen tájékozatlan akkor tudnád hogy A HOMOFÓBIA a homoszexualitással ellentétben, valóban BETEGSÉG. Hivatalosan be van jegyezve a betegségek közé.
Te mint homofób beteg vagy. Én homoszexuálisként nem.
Ugye nem gondolod hogy majd egy pszichiátriai esettől fogok elfogadni életvezetési tanácsot.
Egyébként is te hogy gondolod hogy ki a fene vagy te hogy beleszólj mások életébe? Mi közöd van neked az én életemhez? Én nem szólok bele a tiédbe. Te milyen jogon avatkozol bele az enyémbe?
Nyugodtan kereshetsz. Komolyan mondom. Hívj fel klinikákat, hivatásos pszichológusokat, vagy pszichiátereket és mond hogy egy meleg ismerősödnek keresel gyógykezelés. De rendes kórházakba telefonálj meg papírral rendelkező pszichológusoknak ne valami engedély és végzettség nélküli vallási kuruzslónak.
Tényleg javaslom hogy hívd fel őket. Meglátod mit fognak neked mondani.
Ja, régebben tényleg próbálkoztak is a homoszexualitás gyógyításával, de aztán tovább fejlődőtt a pszichológia tudománya, és rájöttek, hogy ez nem egy betegség, és a "kezelése" jóval több kárt okoz, mint hasznot. Ellenben a homofóbia nevű betegség jobban kezelhető...
Utálom az ilyen embereket, akik figyelmen kívül hagyják Jézus szeretetre és elfogadásra ösztönző tanításait.
Ennyi erővel a vallásomra fogva le is vághatnám minden ember karját, aki Isten nevét hiába veszi, mert gondolom ilyen szabály is van valahol a Bibliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!