Hogy lehet, hogy még a mélyen katolikus Portugáliában is elfogadottabb a homoszexualitás (ott van már melegházasság is), mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 18:36
1/5 anonim válasza:
Hazugság!!!A katolikusok nagyon szigorúan büntetik a b*ziságot,és szerintem Magyarországon is eléggé elfogadják.De nem kell a homoszexuálisokat reklámozni,és 1 szinten venni a heterókkal.
2/5 anonim válasza:
Nyugatibb elme nem büntet és nem ítélkezik, mint egyes f.sz magyar, olyan mint az előző hozzászoló! Helyette mindenki a saját hibáival emberi dolgaival törődik! Én csak a faji és nemi rasszistákkal vagyok rasszista!
3/5 anonim válasza:
Ezért is fog a nyugati "civilizáció" a saját sz.rában megfulladni. A f.szparasztok vannak többen és századrésznyire sem annyira toleránsak, mint a nyugat-európai bálványaid.
4/5 anonim válasza:
Nos A Katolikus Egyháznak nincs amit belátnia, mert az Ön két hipotézise sem állja meg a helyét.
A Homoszexualitás igen is súlyos bűn!!! Csak ma már a XXI. században minden elfogadott, a mai világ romlott és erkölcstelen ami ma még tilos holnap már szabad stb... Beteg világ ez ahol a nyugatról terjed ez a "betegség"!
A Homoszexualitás gyógyítható, csak hát a homoszexuálisok nagy részének könnyebb az elfogadás mint a harc, levetkőzve erkölcsi szabályokat és nem akarnak egy kicsit sem mozdítani saját érdekükbe...ha kell még Istent is letagadják, hogy ne legyen lelkiismeretük ami idővel eltompul....
Üdv! Dr. Béla
5/5 anonim válasza:
Dr Béla,te hol vetted a diplomádat,a piacon?:DDD
Hü-lye á-llat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!