Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a homoszexualitás ellen vannak, azok mit gondolnak?
7!
Ez amit idézel két ember véleménye. Nem törvény nem szentírás. Az ő véleményük és ettől nem több. Nem kötelez sem engem sem más meleget semmire. Nekem más a véleményem. A törvények kötelezőek egyedül. Amerikában tegnap hoztak egyet. Tessék elfogadni az eredményt.
11: Afrikában meg van olyan törvény hogy a melegeket ki kell végezni. Ma is.
Mikor a zsidókat megölték a koncentrációs táborokban, előtte is hoztak törvényeket amik alapján ez törvényesnek számított.
Ezek után még azt mondod hogy a törvény az csak jó? A törvényt tessék betartani? Vagy mindig akkor vagy soha, nem?
Mert szerintem nem. Ha egy törvény erkölcsileg rossz, akkor nem szabad szerinted fellépni ellene, mert a törvény csak jó lehet?
Magyarországon vagyunk és nem afrikában. Itt az itteni törvényeket kell betartani.
A biblia meg egy 2000 éves mesekönyv. Ha vallásos vagy és van kedved akkor betartod ha nincs akkor nem. A törvényeket kell betartani nem egy elavult mesekönyvet.
14: Ha a legtöbb meleg úgy viselkedik mint te, érthető miért utálják őket ennyire a világon. Gondolkodj már mielőtt beszélsz. Mikor megszólalsz, nem csak magadat, hanem az egész meleg közösséget is képviseled.
Egy másik meleg.
15!
Én mindig csak a magam nevében beszélek. Nem képvisellek sem téged sem másokat, csakis magamat. Amiket leírok kizárólag az én véleményem.
Neharagudj de a véleményemet mindig is el fogom mondani. Pont ezt akarják a homofóbok hogy csendben bújjunk el, ne is látszódjunk, a létezésünknek a csak ránk jellemző része egyáltalán ne látszódjon. Hát nem. A nagy francokat. Becsülettel tanultam, most becsülettel dolgozom, részt veszek a társadalom életében (árvíz véradás stb...) fizetem az adót és hasznára vagyok az országnak. Joggal várom el hogy nekem is járjon meg az a jogbiztonság mint másnak. Vedd észre hogy az egyenlő jogokat nem pár homofób úri kegyétől függően, és tőlük kell szép szóval kikuncsorogni. Fenéket. Ezek az alapvető jogok mindenkinek a születésétől fogva JÁRNAK. Nem valakinek a kegyétől fugg ez. "Ha majd szépen viselkedünk ahogy a homofób úr óhajtja akkor nem dobálnak agyon kővel." Ez nem így működik. Ezt a homofóbok akarják belénk diktálni. Úgymond tőlük kéne jóváhagyást kérni hogy ugyan már kedves uraink had létezzünk mi is ezen a világon és légyszíves ne irtsatok ki minket. Ez nem így működik ma már. A törvényeket jogszabályokat mindig betartom tisztességesen élek. Vannak törvények mindenki tartsa be őket. Lehet utálni a mert meleg vagyok de törvényt szegni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!