Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik a homoszexualitás ellen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a homoszexualitás ellen vannak, azok mit gondolnak?

Figyelt kérdés
Mindig csak a szokásos érveléssel találkozom, hogy a nőhöz férfi való, így tudnak utódot létrehozni, meg a sajat nemhez való vonzódás valami betegség meg a környezetünk befolyása miatt leszünk homoszexuálisak. Na de akkor mit csináljon, aki az? Az csak bebeszéli magának, hogy kire izgul és ki mellett boldog? Az vonzodjon az ellenkező nemhez inkább? És akkor az úgy jó lesz neki?
2015. jún. 28. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

7!

Ez amit idézel két ember véleménye. Nem törvény nem szentírás. Az ő véleményük és ettől nem több. Nem kötelez sem engem sem más meleget semmire. Nekem más a véleményem. A törvények kötelezőek egyedül. Amerikában tegnap hoztak egyet. Tessék elfogadni az eredményt.

2015. jún. 28. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

11: Afrikában meg van olyan törvény hogy a melegeket ki kell végezni. Ma is.

Mikor a zsidókat megölték a koncentrációs táborokban, előtte is hoztak törvényeket amik alapján ez törvényesnek számított.

Ezek után még azt mondod hogy a törvény az csak jó? A törvényt tessék betartani? Vagy mindig akkor vagy soha, nem?

Mert szerintem nem. Ha egy törvény erkölcsileg rossz, akkor nem szabad szerinted fellépni ellene, mert a törvény csak jó lehet?

2015. jún. 28. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
18%
Ha már a Szentírást emlegetted, akkor olvasgasd el hogy mit ír erről. És az nem egy ponyva. Ugye?
2015. jún. 28. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

Magyarországon vagyunk és nem afrikában. Itt az itteni törvényeket kell betartani.

A biblia meg egy 2000 éves mesekönyv. Ha vallásos vagy és van kedved akkor betartod ha nincs akkor nem. A törvényeket kell betartani nem egy elavult mesekönyvet.

2015. jún. 28. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

14: Ha a legtöbb meleg úgy viselkedik mint te, érthető miért utálják őket ennyire a világon. Gondolkodj már mielőtt beszélsz. Mikor megszólalsz, nem csak magadat, hanem az egész meleg közösséget is képviseled.

Egy másik meleg.

2015. jún. 29. 12:17
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15!

Én mindig csak a magam nevében beszélek. Nem képvisellek sem téged sem másokat, csakis magamat. Amiket leírok kizárólag az én véleményem.

Neharagudj de a véleményemet mindig is el fogom mondani. Pont ezt akarják a homofóbok hogy csendben bújjunk el, ne is látszódjunk, a létezésünknek a csak ránk jellemző része egyáltalán ne látszódjon. Hát nem. A nagy francokat. Becsülettel tanultam, most becsülettel dolgozom, részt veszek a társadalom életében (árvíz véradás stb...) fizetem az adót és hasznára vagyok az országnak. Joggal várom el hogy nekem is járjon meg az a jogbiztonság mint másnak. Vedd észre hogy az egyenlő jogokat nem pár homofób úri kegyétől függően, és tőlük kell szép szóval kikuncsorogni. Fenéket. Ezek az alapvető jogok mindenkinek a születésétől fogva JÁRNAK. Nem valakinek a kegyétől fugg ez. "Ha majd szépen viselkedünk ahogy a homofób úr óhajtja akkor nem dobálnak agyon kővel." Ez nem így működik. Ezt a homofóbok akarják belénk diktálni. Úgymond tőlük kéne jóváhagyást kérni hogy ugyan már kedves uraink had létezzünk mi is ezen a világon és légyszíves ne irtsatok ki minket. Ez nem így működik ma már. A törvényeket jogszabályokat mindig betartom tisztességesen élek. Vannak törvények mindenki tartsa be őket. Lehet utálni a mert meleg vagyok de törvényt szegni nem lehet.

2015. jún. 29. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!