Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik a homoszexualitás ellen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a homoszexualitás ellen vannak, azok mit gondolnak?

Figyelt kérdés
Mindig csak a szokásos érveléssel találkozom, hogy a nőhöz férfi való, így tudnak utódot létrehozni, meg a sajat nemhez való vonzódás valami betegség meg a környezetünk befolyása miatt leszünk homoszexuálisak. Na de akkor mit csináljon, aki az? Az csak bebeszéli magának, hogy kire izgul és ki mellett boldog? Az vonzodjon az ellenkező nemhez inkább? És akkor az úgy jó lesz neki?
2015. jún. 28. 13:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem, csak tartsa meg a négy fal között a beteges vágyait. Ne vigye ki az utcára. Én sem mondom fűnek fának hogy impotens vagyok.
2015. jún. 28. 13:51
 2/16 anonim ***** válasza:
15%

Természetellenes, ha mindenki homár lenne egy generáció alatt kihalna az emberiség.

Egyébként addig nincs vele gondom, amíg az utcán nem látok melegeket smárolni, kézen fogva járkálni. Ha már ilyen természetellenesek, akkor legalább ne dicsekedjenek vele.

Lehet minuszolni, engem nem izgat, de ez akkor is így van.

2015. jún. 28. 13:54
 3/16 A kérdező kommentje:
A melegek sem mondják fűnek fának, de boztos ők is szeretnémek programokat csinálni együtt, elmenni a vidámparkba, pizzázni, sétálni a hóesésben, akármi. Nem lehet teljes életet élni bújkálva.
2015. jún. 28. 13:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Oké, ha mindenki meleg lenne, kihalna az emberiség. De nem mindenki az. Ugyan annyi van, mint régen. És azért elég nagyot nőtt a népesség.
2015. jún. 28. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Aztán mi köze a kihalásnak ahhoz hogy én boldog vagyok az (azonosnemű) párommal? Senkinek nem ártok vele. Akkor meg ne szóljatok bele ebbe.

Ezt a 4 fal dumát meg felejtsétek már el. Ami a 4 fal közé való azt természetesen mi is ott tartjuk(szex, meztelenség)

De az egymáshoztartozás egyéb, teljesen szalonképes kifejezési módjait, úgymint egymás kezét fogva sétálás, ölelés, csók, nem fogok a 4 fal között tartani. Mivel a heterók sem tartják ott.

Magyarországnak vannak törvényei. Meg kell őket nézni Ezek a törvények tiltják a szexet és a meztelensége közterületen. De meg engedik a csókolózást, a kézenfogva sétálást, az ölelést. E tekintetben nem tesz különbséget a törvény az azonosnemű és az ellenkező nemű párok között.

Törvényes jogomat meg nem hagyom kétségbevonni pár homofób embernek aki ízlésrendőrségnek hiszi magát.

2015. jún. 28. 14:13
 6/16 A kérdező kommentje:

#2 kérdezhetek?

Ugye te ezt természetellenesnek tartod. Szerinted a meleg emberek, akik csak a sajat nemükkel tudnak boldogok lenni, mit csináljanak? Maradjanak otthon és szemvedjenek? És onnantól, hogy nem látod őket, nem is érdekel, milyen szar nekik?

2015. jún. 28. 14:31
 7/16 anonim ***** válasza:
15%

Kedves melegek és feltétlen, ebben a kérdésben ész nélkül gondolkozó támogatóik!

Olvassátok el a Dolce & Gabbana meleg divattervező páros véleményét. Ők valamiért tudnak önkritikát gyakorolni.

444.hu/2015/03/14/meleghazassag-ellenes-a-dolce-gabbana-melegpar/

2015. jún. 28. 15:03
 8/16 anonim ***** válasza:
19%
2015. jún. 28. 15:04
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Próbálok értelmeset írni ,de ebben a témában nehéz lesz.

Szóval én alapvetően nem ítélem el őket ,egyedül a melegfelvonulást.

Mert azt szerintem itt nálunk nem kéne csinálni ,mert nem kész rá a Nemzet és csak provokáció a legtöbb embernek.

Szerintem a lényeg a neveltetésben van.

Magyarországon még 2 generációig ha nem tovább a többség ellenezni ,fogja mert szerintük ez rossz dolog.

Tény ,hogy nem egy természetes és megszokott dolog ,nem ezt kívánja meg a természet ,de mivel a Melegek ezt nem maguknak választották ,hanem beléjük van kódolva ,úgy mint a Heteróba ,hogy a hosszú hajú tetszik vagy a rövid hajú.

A magasabb az alacsonyabb.

Mivel ezt nem lehet megváltoztatni ezért ezzel együtt kell élni.Habár férfi létemre számomra is taszító két férfinak a csókolózása ,de két nő meg lázba hozz ,szóval ott vagyunk a part szakad ,hogy ha megtiltanám ,hogy a férfiak csókolózzanak ,a nők meg nem akkor az se lenne jó ,szóval ezzel mint írtam EGYÜTT KELL ÉLNI!

2015. jún. 28. 15:10
 10/16 anonim ***** válasza:
17%

9:

Alapvetően jókat írsz.

De 100 év múlva úgy is iszlám/muzulmán többségű lesz Európa. Akkor majd megint üldözni fogják a melegeket, ne aggódj. Jobb esetben megtűrni. Ne aggódj viszont, Pride és melegházasság biztos nem lesz.

2015. jún. 28. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!