Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal biszex srácok, ti küzdötök a vágyatok ellen?
Én alapjáraton nem bukok a férfiakra , de ha nincs más.....
Vagyis én 99%/1% nő/férfi párti vagyok
Eleinte én is féltem tőlük, de hidd el, jobb, ha kiéled ezeket. Nem kell nagy dobra verni, csinálhatod titokban is. :)
24F
Ne küzdj. Évente 3-4 alkalommal dugtam férfiakat 20-28 éves koromban, amíg meg nem házasodtam, amikor éppen nem volt komoly kapcsolatom, mindig védekezéssel.
Enyhe bi vagyok, mert férfival sosem tudnék kapcsolatot elképzelni, vagy szerelmes lenni, de dugni azt tudok. Szerintem éld ki, csak ne felejts el majd leállni velük egyszer.
Ja és ne hanyagold el a csajozást! Férfi partnert nagyon könnyű találni, nőt meg nehéz, ha nem vagy az a csajozós típus. De a férfi segg ne legyen alternatíva a női puncihoz képest. Inkább tanulj csajozni, minthogy férfiakkal dugj, mert éppen nincs nőd.
Ezerszer jobb érzés egy olyan nőt dugni, akit te szedtél fel nagy nehezen, mint egy olyan férfit, akivel öt perc alatt lebeszélted a szexet valami oldalon.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!