Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi baja az embereknek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja az embereknek a melegekkel?

Figyelt kérdés

2015. jún. 27. 18:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
20%
Na, még egy heterofób kérdés.
2015. jún. 27. 18:47
 12/25 anonim ***** válasza:
20%
Mert nem vagyok rájuk kíváncsi. Otthon azt csinálnak amit akarnak, vagy bárhol, ahol nem zavarnak mást. De nehogymár még én kerülgessek a gyerekkel a városban, mert Ők egyenlőbbek és vonulnak, és nehogymár úgy jöjjön haza a gyerek, hogy a tanár azzal győzködte, jó melegnek lenni.
2015. jún. 27. 18:48
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem kollektíven a melegekkel csak olyanoknak van bajuk, akik egy meleget sem ismernek, vagy egy idiótát.:D

Meg e a szó, hogy "elfogadni" szerintem baromság. Én meleg vagyok, de engem nem kell elfogadni... Nem visszajáró vagyok, meg alamizsna, hogy el lehessen fogadni. Nem úgy kínáltak fel. Vagyok és kész... ezzel nincs mit tenni. Vagyis van, de hát...:D

Inkább csak "nem foglalkozni vele", "nem fennakadni rajta" lenne jó. Bár nyilván nehéz ha az ember pofájába nyomják állandóan, mint a mosószerreklámokat. De erről én nem tehetek. Utáljátok a marketingszagembereket, ne engem. Engem is utálhattok persze, de felesleges mert leszharom.:D

2015. jún. 27. 18:55
 14/25 anonim ***** válasza:
9%
Semmi, amíg a négy fal között és a b_zibárokban csinálják, amit csinálnak.
2015. jún. 27. 19:20
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

Mindenkinek vannak meleg ismerősei, barátai, családtagja, csak max nem tudnak róla. Egy homoszexuális is ugyanolyan hétköznapi ember, mint bárki más, ezért a többségről úgysem fogja megtudni senki sem, ha az nem mondja el. A fő baj, hogy a média felfújja ezt az egészet, illetve sokan provokálnak, miközben gondolom maguk is tudják, hogy ezzel csak többet ártanak, mint segítenének.

Persze most mondhatnám, hogy ebben az országban igazából ez a norma. A magyar felfogás " Ha nekem nem jó, akkor neked se legyen". Sokan csak azért gyűlölködnek,(teljesen mindegy, hogy mit gyűlölnek) mert a saját nyomorukat nem képesek megoldani, és addig sem kell vele foglalkozniuk. Természetesen nem mindenki ilyen, de azért a többségről sajnos ez elmondható.

Nekem szinte csak heteró barátaim vannak, de ha magamból indulnék ki, akkor az összes közülük homokos lehetne. Van sok homofób barátom is, de nem hinném, hogy ha véletlen megtudnák rólam, akkor máshogyan viselkednének velem. Attól még ugyanaz vagyok, mint akinek megismertek. Engem csak az zavar, hogy általánosítanak. Engem is beskatulyáznának egy rossz embernek, miközben nem is ismernek.

"Semmi, amíg a négy fal között"

Erről a szövegről is le lehetne már szokni. Akkor te is éld az életed a csajoddal négy fal között. Ne fogd meg a kezét, ne csókold meg, ne is mutass felé semmi olyan félre érthető dolgot, amiről kiderülne, hogy együtt vagytok. Meg tudod csinálni? Gondolom nem. Nem, mintha ez engem zavarna, vagy érdekelne, csak gondolom érted. Nyilván akik nyalják, falják egymás, az visszataszító. Bár szerintem heterok között is az.

2015. jún. 27. 19:34
 16/25 DreamWeaver ***** válasza:
82%

Én napi két órát utazom, munkába- (nappal) és hazamenet (éjjel). Tömegközelekedésen. Soha egyetlen deviáns meleg férfit, vagy párt nem látok. Érdekes. A felvonulás egy évben egyszer van, frekventált helyen. Szerintem akit ez taszít, meg tudja szervezni, hogy elkerülje, kikerülje azt.

Arról pedig, hogy frusztrált heteró férfitömegek nincsenek kibékülve a saját szexualitásukkal és meleg férfiakkal ellentétben nem képesek párkapcsolatot kialakítani, nem a melegek tehetnek.

A homoszexualitást reklámozó internetes fórumokat, tévés műsorokat senkinek nem kötelező megnéznie. Az iskolában pedig a tanárnő valószínűleg nem arra tanítja a kölyköket, hogy melegnek lenni jó - ha egyáltalán ez beszédtéma iskolában -, hanem a másság és egymás elfogadására. Az a gyerek, aki már gyerekkorától kezdve toleráns magatartásra van nevelve, sem internet, sem tévé, sem utcai jelenetek hatására nem válik meleggé, ha nincs rá hajlama. Ha a hajlam megvan benne - amit egyébként anyai gének által örököl -, akkor sem internetre, sem tévére, sem semmire nincs szüksége ahhoz, hogy később kialakuljon benne.

2015. jún. 28. 02:46
 17/25 anonim ***** válasza:
29%
Itt már mindenkinek baja van szinte a másikkal,sajnos sokan nem néznek tükörbe,aki meg jót akar,azt kitaszítják az űrbe.Ez van.
2015. jún. 28. 05:05
 18/25 anonim ***** válasza:
96%

Nekem csak azzal a meleg férfival lenne bajom, aki feleségül veszi a lányomat, mert bekattant neki, hogy meg akar felelni a társadalomnak. Tönkretenné mindkettőjük életét. Aki a meleg házasság ellen beszél, az a saját maga ellensége.

Járjanak kézenfogva vagy egymást átölelve az utcán, mint bármelyik normális pár. Mert ők is azok. De ha egy meleg férfi lefekszik egy nővel, akkor perverz dolgot cselekszik.

42F

2015. jún. 28. 06:11
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem az zavar, hogy fiú fiúval, mert a saját hálószobájában mindenki azt csinál, amit akar, hanem amit művelnek. Mért van az, hogy minden meleg srácról első pillantásra el lehet dönteni, hogy az??? Öltözködésről, viselkedésről, beszédről, hangról. És miért kell az az undorító felvonulás??? Attól, hogy rózsaszín tangában felvonultok, még nem fogjátok magatokat elfogadtatni, sőt... ellenszenvet váltotok ki a legtöbb emberből, ahogy belőlem is.

Én elfogadom, hogy vannak ilyenek, nyilván nem szándékosan lettek azok. De ez teljesen természetellenes, ne akarjátok elfogadtatni a melegházasságot és ne akarjatok gyereket örökbe fogadni, mert ehhez két azonos neműnek (bocs de) nincsen joga. Mert a gyerek nem fog rendes anya és apaképet látni, teljesen összezavarodhat a nemeket illetően. Melegek, kérlek ne vegyétek sértésnek a hozzászólásomat, nem bántásnak szántam, bocsánat a durva fogalmazásért.

2015. jún. 28. 19:32
 20/25 anonim ***** válasza:
81%

Azok az emberek akik a melegeket utálják csak jár a szájuk.

Én heteroként támogatom az lmbt-ket.

2015. jún. 28. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!