Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja az embereknek a melegekkel?
Nekem pl semmi problémám nincs velük. Ha most nekik az jó csináljak..
16/L hetero
Isten ellenes..
Ádám és Éva.
Nem
Ádám és Béla.
Nekem semmi bajom velük, azt csinálnak amit akarnak..csak ne úgy akarjanak egyenjogúságot hogy az utcára vonulnak hogy "nézd, én meleg vagyok, fogadj már el"..
18/F
Talán az hogy a csapból is ez folyik.Ha nem fogadod el mocskos náci vagy. Nem értem miért tartozik másra hogy mit csinál a hálószobában? Ha normális életet él dolgozik stb,stb kia fenét érdekelne hogy dugják seggbe?
Lassan már kötelező lesz annyit reklámozzák:(((
4es, de a kérdés az, hogy miért zavar! miért zavar pl a szivárvány annyira, hogy időt tölts azzal, hogy visszakeresd a lájkjaidat?:D
5ös, akkor Te alapból elfogadod a melegeket, de az irritál, hogy felvonulnak?
nem kerestem vissza,egyszerűen láttam ez volt a pofámba tolva és ezért.
a melegek többségének a nézetei ellentétesek az enyémmel.Ez a bajom velük,liberális dolgokat pedig szívből gyűlölöm ez az oka inkább,nem őket utálom hanem a nézeteiket.Amit most tol a média meg az egész világ,És azokat akik ezeket tolják,akik nem melegek egyébként,őket sokkal jobban megvetem.
röviden ennyi mert itt is kőkemény cenzúra van,nincs az hogy csak úgy elmondhatom a véleményem :))))
de biztos vannak olyan melegek akiknek nézetei nem épp liberálisak,szépen mondva,
akár szélsőségesek,és hasonlóak az enyémhez,velük nem lenne semmi bajom.Én elfogadó ember vagyok,csak megvan a világnézetem :,D
és vannak ilyenek
de személyesen
igazából egy meleget sem ismerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!