Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz BAZ megyében melegekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Már 2-3 éve próbálkozom barátokat találni, de eddig kizárólag az interneten. Eddig sikertelenül keresgéltem és egyre rosszabb a helyzet...2015. jún. 16. 12:11
1/11 anonim válasza:
Ennek az az oka, hogy BAZ megye tele van romaval. Nos egyreszt oket kiloheted mert annyira el bennuk a szaporodasi oszton hogy a legkisebb esellyel talalsz koztuk meleget. Masreszt ahol sok a roma, keves a meleg, nem fernek meg egy territoriumon
2/11 anonim válasza:
Somogyba sem jobb,de megnyugtatlak,Pesten sem,a sok díszb*zi miatt. :D
A melegek világában nehéz párt találni :/
4/11 anonim válasza:
Az 1. válaszolónak annyit mondanék,hogy sokkal több a romák között a homoszexuális,mint gondolnád.Amikor Pesten vagyok és összejön valaki partner,szerintem legalább 40 %-uk roma,amikor lent vagyok a déli határszélen,viszont csak pár roma van aki benne van ilyen kapcsolatban...
5/11 A kérdező kommentje:
Én nem feltétlenül párkeresésre gondolok. Egy sima barátot sem lehet találni sehol. Mondjuk én csak olyanokkal próbálok ismerkedni akik tetszenek is. Nemrég majdnem sikerült találni valakit de egyszer beszéltem vele csak utána próbáltam felvenni vele a kapcsolatot párszor de vagy 10 nap után törölt és nem is áll szóba velem.
2015. jún. 17. 07:37
6/11 anonim válasza:
Probléma oka,hogy a kérdező valszeg külsőre nem jön be az embereknek.
Az pedig nem a BAZ megyei meleg/bisexek gondja.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. jún. 29. 19:41
8/11 anonim válasza:
nyugi kérdező én nem is értem hogy minek kell oltogatni annélkül hogy látta volna a fotód vagy ilyesmi... ,,Kac-kac-kac" amúgy kitartás, drukkolok :))
9/11 anonim válasza:
Az, hogy mi, borsodiak nem vagyunk b*zik!
10/11 A kérdező kommentje:
8. köszi, 9. ne haragudj sajnos nem így működik a dolog :)
2015. júl. 13. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!