Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol lehet melegekkel ismerkedni budapesten?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a normális válaszokat. A beszólásokra nem reagálok, így felesleges gyenge lejárt poénokat felesleges beírni.2012. febr. 8. 21:23
3/14 anonim válasza:
Most ólyat tudnék mondani hogy az nem igaz de még szerencse hogy jól nevelt vagyok ;) am figyi nem tomd e van sok társ keresö ahol MELEGEK is ismerkethetnek !
5/14 anonim válasza:
Kopogtass be sp-hez és fluorhoz
7/14 anonim válasza:
Menj az mtv hez vagy tv2, rtl vagy még van egy pár :D
Ha nem reagálsz a beszólásokra akkor írok már egy pár jót :D
Két barát beszélget:
-Neked van barátnőd.
-Nekem? Tudod, hogy a fiúkat szeretem. Ahogy a bátyám meg az öcsém is.
-Akkor nálatok senki nem vonzódik a nőkhöz?
-De igen. A húgom!
------
Mire vár a homokos a temetőben?
A halál faszára!
-------
Miért boldogok a melegek?
A szerencse sem mer hátat forditani nekik.
-------
A fiú ragyogó arccal megy haza, és így szól apjához:
- Képzeld apu, már nem vagyok szűz!
- Nagyszerű, fiam! Gyere, ülj le, igyunk meg egy pohár bort.
- Inni ihatunk, de leülni még nem tudok.
Inkább szokd meg a nőket mind 1 mibe kerül mert nincs lehetetlen!
8/14 anonim válasza:
Kopogtass be olyan ajtókon, ahol nyitva a hátsó kijárat, de olykor az már bejárat is .. bummcsákáváká :D
9/14 anonim válasza:
De ha nem vonzódik a lányokhoz, ezt a heterók nem érthetik, én sem értem, de azt nem lehet elvàrni tőle, hogy egyszer csak a lànyokat szeresse, nem direkt lett meleg. Menj meleg bárokba. Miel
10/14 anonim válasza:
Vèletlen elküldtem, még azt akartam ìrni, hogy lány vagyok, mielőtt melegnek hìvnátok
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!