Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Belezúgtam egy fiú haveromba, gyakran egy társasággal vagyunk és borzasztó ez az érzés. Mindig azt várom hogy közel legyen hozzám, azt várom hogy összeérjen a lábunk véletlen, folyamatosan rá vágyom de magamnak is elég nehéz elismerni. Ez a fiú tuti hogy hetero és elakarom már felejteni. Ez így nagyon nehéz. 19 évesek vagyunk fiúk.
2015. jún. 24. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#7 vagyok. Remélem hogy valóra válik-e téren az álmod. Ha nekem nem jött össze, akkor legalább neked igen ;) és ha van valami, akkor írj. Én továbbra is azt mondom, hogy kerüld el, mert csak szenvedsz. Ha pedig esélyt látsz rá, akkor mondd el neki. Lehet megharagszik, és megszűnik a barátság, de talán nem is lenne baj. De lehet, hogy... :)
2015. júl. 14. 20:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Felesleges elmondanom mert tudja hogy meleg vagyok és adtam neki jeleket, hogy bejön nekem, például ha félmeztelen van akkor nézem, de volt hogy konkrétan megmondtam hogy bejön nekem meg jól néz ki. Ezek után ha akarna valamit akkor lépne. Ismerem sajnos folyton néztem kiket néz csak a csajokat nézi egy nagyon jó pasira sem néz rá. Sajnos teljesen egyértelmű hogy hetero. Annyit csináltam, hogy írtam neki névtétlenül egy emailt, amiben elmondtam, hogy milyen fontos nekem, és remélem megtalálja azt, akivel boldog lehet örökre. És sok sikert kívántam neki az élethez. Elengedem, ennek nem sok értelme van, bármilyen nehéz is.
2015. júl. 15. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!