Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarom, hogy belém élvezzen! Felejtsem el?
Párommal nagyon szeretjük egymást, a szex tökéletes. Eddig óvszert használtunk, de nagyon elkezdett mind a kettőnket izgatni, hogy belém élvezzen. Fiatalok vagyunk, nem engedhetünk meg magunknak babát, még nem is szeretnénk. Viszont nagyon erős a vágy, nagyon ki szeretnénk próbálni, izgat a dolog. Elhatároztam, hogy elmegyek nőgyógyászhoz fogamzásgátlóért, vele is beszélni fogok erről.
Lányok! Belétek élvezett a párotok úgy, hogy tabival/hüvelygyűrűvel védekeztetek? Mennyire biztonságos? Vagy felejtsük ezt el a gyerekvállalásig?
Ezt én is imádom, csak most nincs barátnőm sajna :(
29/F
Én 3 éve szedek fog.gátlót. Eddig semmi probléma nem volt,pedig a párom a kezdetektől belém élvez. (előtte mi is óvszert használtunk,de utáltuk.)
99,99%os,tehát nem kell parázni a gyereken:)
Én csak ajánlani tudom.
Ráadásul manapság már vannak nagyon kis hormontartalmú gyógyszerek is,tehát ezen sem kell aggódnod.
Sz
Szerintem hajrá:)
Az előző voltam,bocsi.
20/L
Szerintem minden gyógyszernek meg van az nagy rizikója, hogy felborítja a hormonháztartásod, és elhízol, mint egy tank!
Ha szerencséd van fogyni fogsz, mint a barátnőm lánya. Ő most kezdett el hízni amikor abbahagyta a fogamzásgátlót!
Ha rendesen szeded biztonságos.
Számomra mondjuk semmi extra érzés, én nem kedvelem igazán,max elviseltem párszor.
Lehet, hogy engem is csak addig izgat majd, ameddig újdonság lesz... :)
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!