Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívból passzív? Van ilyen?
A barátommal "szakítottunk" másfél éve kb, én nem voltam készen felvállalni a homoszexualitásom, ő pedig egyszer csak elhagyott, a családja sem tudott róla kb semmit.
Egy pár hete adott magáról jelet a családjának és szóltak nekem, felvettem vele ujra a kapcsolatot, találkoztunk. Stb stb bebizonyítottam neki hogy bízhat bennem és szeretem stb stb ez nem lényeg.
Mondta hogy ő nem volt azóta fiúval utánam.
Amikor mi együtt voltunk aktív volt, talán egyszer engedte magát, de akkor is cserélünk mert nem tetszett neki.
Viszont most mondta hogy ő szeretne passzív lenne, szeretne érezni.
Még soha nem láttam őt ilyennek, bocsánat hogy ezt most így leírom, de amikor betettem, egyből elkezdett remegni, a szemét alig tudta kinyitni, a csókokat is alig tudta viszonozni, mert mindig belenyögött.
Aznap este meg vagy 3x együtt voltunk és végig ez volt.
Azóta nem voltunk meg együtt, de azt kérdezte hogy nem lenne e baj, ha következőleg is passzív lenne.
Van ilyen?? Régen nem tetszett neki, kényelmetlenül érezte magát a passzív helyzetben, megalázónak, most meg..
Nem, nem egyértelmű!
Van aki csak aktív, van aki csak passzív és van aki mindkettő.
Igen, régen az a tipikus aktív volt, az a nagyon menő, igazi férfi vagyok aktív.
De engem ez most annyira meglep. Soha életemben nem láttam így szex közben.
Ő még talán benne is lenne, de én majdnem összeházasodtam egy nővel, nem akarok hosszú ideig nőt látni :P
Köszi a válaszokat amúgy !
Ha láttad volna az arcát, eszedbe nem jutott volna , hogy fájdalom e vagy gyönyör :)
Köszi a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!