Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinálnátok ha a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a legjobb barátotok bevallaná hogy meleg, ráadásul még szerelmes is belétek?

Figyelt kérdés
Mert velem pont ezt történt.. :( Nem tudom mit csináljak végülis a legjobb barátomról van szó. Nyilván az ő kedvéért nem leszek meleg,de nem akarom hogy ez miatt a barátságunk tönkremenjen.Tegnap történt én tartottam házibulit kb 15-en voltunk össz-vissz a végén már csak 6an voltunk amikor férrehívott félmeztelenül vtam,mivel nagyon meleg volt,biztos felizgult rám.... félrehívott és bevallota még annyi időm se volt hogy reagáljak és hát megcsókolt rögtön leállítottam.Még mindig barátomnak tekintem,de nem tudom mit csináljak.....

2015. jún. 15. 16:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ha tényleg legjobb barátok vagytok akkor ő darabokra fog törni. Amiért szerelmes beléd és megcsókolt azért pedig ne hibáztasd, hidd el hogy hatalmas energia elfednie neki az egészet, részegen pedig nem kifejezetten tudunk vigyázni arra hogy mit mondunk és mit teszünk. Ezt diktálta az akkori szíve-lelke, el kell fogadnod. Mondd neki hogy nem szeretnél tőle semmit, és akárki mondta hogy hagyd hogy leszopjon NE HALLGASS RÁ! Ha most belemész utána lepattintod akkor az egy mégnagyobb "szerelmi csalódás" lesz neki! Én sem bírok rágondolni úgy a legjobb barátomra, pedig láttam már a farkát, de ha csak beugrik a fejembe rögtön egy óriási bűntudat tör rám, és hidd el hogy ez vele is pont ugyan úgy van. Maradj mellette, ha tanácsot kér segíts neki, és kérd ki te is a véleményét, mi máshogy látjuk a nőket mint ti, hidd el hogy be fog válni a tanácsa ;) Szóval támogasd és maradj ugyan olyan jó barátja mint eddig voltál, semmi ne változzon ezzel. Részegen követünk el hibákat, ne okold miatta :)
2015. júl. 8. 22:46
 32/35 anonim ***** válasza:
92%
Hát nekem nincs bűntudatom amikor a legjobb barátom farkáról álmodozom, és tudom hogy nem lesz belőle semmi. Nem vagyok ösztönlény, el tudom fogadni ha valamit nem kapok meg soha. Jachtom sincs, pedig milyen jó lenne, mégsem emésztem magam ezen minden nap. És sosem szexelnék olyannal aki nem akarja, főleg a legjobb barátommal nem teszek ilyet, de ettől még szerethetem :D az ellen nincs kifogása
2015. júl. 8. 22:58
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
29, neked még életedben nem volt igazi barátod, akiért tűzbe is mentél volna akár, sajnállak de tényleg
2015. júl. 8. 23:01
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

óó ha te tudnád, hány hetero fiúval történik ilyen ... csak ez valahogy tabutéma szintén, de csak én jó párról tudok.

nincs ebben semmi extra, hát beszéld meg vele nyíltan h neked nem oké mert hetero vagy viszont nincs bajod az ő melegségével és ennyi. hidd el, aki nyitott gondolkodású és civilizált, annak ez nem lesz gond, egyik részről sem. sok olyan srácot is ismerek, akinek a legjobb haverja egy meleg srác, pedig semmi nincs köztük az ég világon. csak hát az is tény h ehhez nem a szokványos magyar bunkó aggyal kell neki állni, viszont úgy tűnik, te nem közéjük tartozol, így sztem nincs gond.

ha ő gátlásosabb vagy szégyenli, csak nyíltan hozd szóba te, nincs ebben semmi különös.

2015. aug. 27. 11:41
 35/35 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy vagytok azóta a barátoddal?
2023. jún. 19. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!