Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha a legjobb barátotok bevallaná hogy meleg, ráadásul még szerelmes is belétek?
Én is megtapasztaltam egy hónapja ugyanezt, csak a másik oldalról. Legjobb barátomnak bevallottam, hogy meleg vagyok, és hogy nagyon bejön. Kicsit égett a képemről a bőr, hiszen még én sem fogadtam el magam teljesen. Bár én nem smároltam le, ugyanilyen intelligensen és rendes módon tudatta velem, hogy teljes mértékben elfogad, és ez nem változat a kapcsolatunkon semmit. Sőt megérti azt is, hogy bejön nekem, de ő a lányokat szereti, és csak velük képes kapcsolatot létesíteni. És ilyet szólt, hogy a saját érdekemben inkább felejtsem el ezt a vonzódást iránta, mert később nekem fog fájni.
Szóval így is lehet tudatni az emberrel, hogy "különböző az ízlésük", és nem kell sem megszakítani a kapcsolatot, sem pedig ágybabújni vele.
Nyilván a részemről kicsit nehezen ment lekattanni róla, és egy pár napig tartózkodó voltam, mert szégyelltem magam, hogy eszembe jutott ilyesmi, de aztán minden jóra fordult, nekem is van barátom, neki meg barátnője.
És ugyanúgy legjobb barátok vagyunk, mindent megbeszélünk egymással.
Tehát így is működőképes egy barátság.
És le a kalappal előtted, hogy képes voltál így kezelni a helyzetet, és elfogadni a barátodat. Remélem még sokáig legjobb barátok maradtok!
Bármennyire kínos, tetszel neki. Mondd meg neki, hogy oké, nincs ezzel baj, de szexelni nem fogtok. Ennyi. Nem kell ezt túlragozni.
Ettől még továbbra is a barátod, és szeresd is őt (ne testi értelemben, milyen érdekes hogy nincs erre külön szavunk, mert az ember szereti a barátait, a gyerekeit, de ha mondjuk valakinek azt mondjuk: szeretlek, teljesen másra fog gondolni)
Kesobb meg alakul ahogy alakul, lényeg a kíváncsiság nagy úr ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!