Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinálnátok ha a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a legjobb barátotok bevallaná hogy meleg, ráadásul még szerelmes is belétek?

Figyelt kérdés
Mert velem pont ezt történt.. :( Nem tudom mit csináljak végülis a legjobb barátomról van szó. Nyilván az ő kedvéért nem leszek meleg,de nem akarom hogy ez miatt a barátságunk tönkremenjen.Tegnap történt én tartottam házibulit kb 15-en voltunk össz-vissz a végén már csak 6an voltunk amikor férrehívott félmeztelenül vtam,mivel nagyon meleg volt,biztos felizgult rám.... félrehívott és bevallota még annyi időm se volt hogy reagáljak és hát megcsókolt rögtön leállítottam.Még mindig barátomnak tekintem,de nem tudom mit csináljak.....

2015. jún. 15. 16:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
95%

oh istenem bárcsak mindenhol ilyen jó fej hetero srácok mászkálnának...

nem írok le még egyszer semmit, előttem már megtették. sok sikert.

2015. jún. 16. 00:49
 12/35 anonim ***** válasza:
89%
Ezt nem jófej heteroságnak, hanem igazi barátságnak hívják! Remélem minden oké lesz mindkettőtökkel :)
2015. jún. 16. 02:18
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gáz! A fontos ,hogy tégy úgy mintha mi se történt volna, mert neki baromi nagy teher van most a vállán. Mond el neki,hogy semmi sem változott,ne szégyellje magát...
2015. jún. 16. 08:30
 14/35 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük,úgy tünik megértette.Mondtam hogy ne szégyelje magát,megértem hogy részeg volt és ezért kapott bátorságot,nem haragszok rá ezért hisz én se tehetek róla hogy a lányokat szeretem.... :D Mondtam neki azt is amit ide már egyszer leírtam,ne számítson rám párkapcsolati szinten,de mindig számíthat rám,és barátok maradunk.
2015. jún. 16. 13:15
 15/35 A kérdező kommentje:

kaptam egy privát levelet:" Attól hogy meleg, még rendes ember lehet!

Lehet jó barátod, aki jól le is tud szopni, ha éppen nincs kedve a csajodnak!

Próbáld ki!"

Elöször is nem vagyok bunkó,önző paraszt hogy kihasználjam az érzéseit azért hogy leszopjon.

Másodszor annyira ismerem hogy ő se csinálna ilyet hogy szinte csak csettintésre.....ez olyan mint ha a kutyám lenne pedig nem az hanem a legjobb barátom már 11éve

2015. jún. 16. 13:30
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező:

Úgy tettél, ahogy egy igaz, jó baráthoz illik. Nagyon köszönöm a többi nehéz helyzetbe lévő srác nevében is, hogy leírtad mindezt. Egy remek ember vagy!

2015. jún. 16. 13:36
 17/35 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hogy olyan jó ember lennék csupán csak ő a legjobb barátom,szinte a testvérem!! Én is mindig számíthattam rá.És nem hagyom hogy csak azért mert ő meleg tönkremenjen ez a kapcsolat.ő is ugyanolyan ember mint más bakker,aki őt bántani fogja ez miatt annak velem gyűlik meg a baja.
2015. jún. 16. 14:18
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés a barátod. :)
2015. jún. 16. 18:42
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Emberségből csillagos ötös vagy. Jó olvasni ilyeneket ebben a mocskos világban.

Barátságotok bizonyára örökké tartani fog majd! :)

2015. jún. 16. 21:10
 20/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat,de szerintem ilyennek kéne lennie mindenkinek nemhiszem hogy olyan nagy dolgot tettem volna.Annyiban haragszok egyébként rá hogy nyilván nem mostanra jött rá,hanem már 10-11 évesen tudhatta....nyugodtan elmondhatta volna tudhatta volna hogy nem fogom se elítélni se megverni se semmi,tudja hogy nem vagyok rasszista sőt pont azokat utálom akik azok.... :D Ugyhogy ezért picit megbántva érzem magam hogy a legjobb barátjának sem mondta el.
2015. jún. 17. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!