Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet élvezni az anális szexet?
Figyelt kérdés
Többször próbáltam de nekem mindig "húzott" belülről, meg fájt fél perc után.
Pedig tágítottuk kb 15 percig, használtunk síkosítót és a párom óvatosan csinálta :(
Mit rontottunk el? Pedig ahogy olvasom, nagyon jó tud lenni, és sokan még elélvezni és képesek tőle.
Ahhoz van köze, hogy régebben szorongásom volt?
Mostanság meg már nem is csináljuk, mert mindig az jut eszembe, hogy fáj, meg nem jó...
Valaki le tudná írni, hogy hogy csinálja és milyen érzés, ha jól csinálják?
2015. jún. 12. 23:15
11/11 anonim válasza:
Szerintem igazán belefér az a 2 pohár bor még az elején, amíg megszokod és rájössz, hogy bizony jó is lehet.
Onnantól kezdve meg, hogy tele vagy pozitív élménnyel, úgy fog menni az ellazulás, mint a karikacsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!