Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet élvezni az anális szexet?
Többször próbáltam de nekem mindig "húzott" belülről, meg fájt fél perc után.
Pedig tágítottuk kb 15 percig, használtunk síkosítót és a párom óvatosan csinálta :(
Mit rontottunk el? Pedig ahogy olvasom, nagyon jó tud lenni, és sokan még elélvezni és képesek tőle.
Ahhoz van köze, hogy régebben szorongásom volt?
Mostanság meg már nem is csináljuk, mert mindig az jut eszembe, hogy fáj, meg nem jó...
Valaki le tudná írni, hogy hogy csinálja és milyen érzés, ha jól csinálják?
Próbálom leirni. ( bocsi nincs ekezetem ... )
PL nekem akkor nem faj egyaltalan es elvezem is ha iszok elotte. Pl igyatok meg egyutt 1-2 pohár bort,vagy 1-2 erőset. nem fogsz erezni semmit :)
2. SIKOSÍTÓ rengeteg! :O eloszor ujjazzon 'ott' hatul,es vigyen be sok sok sikositot. Majd nagyooon ovatosan,lassan aprankent tegye be,a SIKOSITOTT peniszet. szoval a titok: SIKOSITO :D probaljon felizgatni,es mondom...... igyatok elotte 1 kicsit ;)
Nem iszok alkoholt, és a párom se, szóval az az opció kilőve.
Hogyan tudnék teljesen ellazulni, hogy ne féljek, hogy fáj, meg stb?
Nem mindenkinek esik jól. Felesleges erőltetni, ha ennyira szenvedés neked. Vannak egyéb dolgok és eszközök, amiket lehet használni szex közben.
De ahm...eleinte mindenkinek fáj és utána is fájhat.
Először análdildóval próbálkozz és sorba told be a golyókat. Először a legkisebbet.
Használj krémet, vagy olajat. Jó érzés lesz.
Fiú vagyok amúgy.
És milyen érzés? menyire "jó"?
Szerintem is érdemes kísérletezni tovább, és nem szabad feladni, mert nagyon jó érzés tud lenni. Pláne amikor a párod dug folyamatosan egy ideje, és te ettől élvezel el. :)
Egyébként fordítva nem is próbáltátok, csak ilyen szereposztásban szeretitek, ahol te vagy a passzív, és ő az aktív? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!