Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet élvezni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet élvezni az anális szexet?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, nem provokációnak írom ki a kérdést, és NINCS szükség gyűlölködő, komolytalan, "viccelődő" válaszokra. Előre is köszönöm.

Párommal már 1 éve vagyunk együtt. (itt megjegyezném, hogy SOHA nem csináljuk úgy egymásnak, hogy felváltva, csak ő nekem)

Viszont hogyan lehet élvezni? Nem szoktuk sokszor csinálni, sőt, csak érdekelne, hogy hogyan lehetséges?

Révén tudom, hogy sok nő is szereti az anális szexet, és itt is olvastam GYK-n kommentekbe nőktől, hogy ők mennyire élvezik, meg hogy van olyan nő például, aki csak anális szex közben tud "elmenni".

Fájni csak néha fáj, általában olyan furcsa, vagy "semmitelen" érzés. Alapban ilyen, vagy mi csinálunk valamit rosszul? Olvastam, hogy egyes ilyen dolgokkal foglalkozó emberek szerint egy fiú jobban tudja élvezni az anális szexet, mert ott van egy pici kiemelkedő bub, a prosztata.

Akkor?

Hogyan lenne ez lehetséges? Hogyan lehet ténylegesen élvezni az anális szexet, hogy úgymond "jól essen" ? Mármint, hogy tényleg jó érzés legyen, hogy az is ténylegesen élvezze, akinek csinálják.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

(Szintén mondom, homofóbok, "meleg viccek"-et írogató emberek kerüljenek! Köszönöm)

2013. szept. 25. 22:59
1 2
 1/17 A. Bundy ***** válasza:
a férfiak azért élvezhetik mert nyomhatja közben a prosztatát, és azt is lehet élvezni ha enyhén fáj, amúgy adni jobb mint kapni nem? :D
2013. szept. 25. 23:03
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Nő vagyok, érdekes, mert az egyik páromnál élveztem, nagyon is, másiknál nekem is olyan semmilyen érzés volt. Talán amelyiknél élveztem, jobban felizgatott előtte.
2013. szept. 25. 23:07
 3/17 anonim ***** válasza:
31%
A másik a női orgazmus anatómia női. Te férfi vagy attól hogy lélekben nő érted hogy mondom. Szóval ne női tippeket várj, max a prosztatád van ott,de a női gpont a végbélből sokkal kézenfekvőbb helyen van.
2013. szept. 25. 23:10
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
szóval te nem élvezed, a párod pedig nem akarja, hogy te neki csináld? ... lássuk csak, hogy is hívják ezt.. önzőség?
2013. szept. 25. 23:15
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok önző.

Egyébként akkor van ennek valami "technikája"? Vagy a prosztata ilyen téren mennyire számít?

Vagy esetleg ez mindig ilyen furcsa, vagy kis semmis érzés marad?

2013. szept. 25. 23:17
 6/17 A kérdező kommentje:
Vagy a prosztatának mi köze ehhez?
2013. szept. 25. 23:18
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

A prosztata a a vegbel has felőli oldalán van kb 4-5cm re azt kell ingerelni.

Tehát úgy probaljatok hogy te a hatadon fekszel ő meg terdel.

Így biztos jobb lesz elelvezni nem fogsz de jobb lesz.

2013. szept. 25. 23:26
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
nem is rád írtam, h önző, olvasd el még egyszer..
2013. szept. 25. 23:27
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom. Túl sok tapasztalatom ugyan nincs, de én mindig is élveztem ^^

Nem lehet hogy lelki okai vannak? Nem stresszelsz közben valamin? Lazíts! ;)

Annyi tippem van, hogy próbáljátok ki elviselhetetlenül hosszú előjátékkal (hozzád igazodva a párod helyett) nálunk ez eddig működött.

2013. szept. 25. 23:29
 10/17 anonim ***** válasza:
De nem is értem google beírod és kilogikázod,kicsit erőltetett a kérdésed.
2013. szept. 25. 23:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!