Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyméretű partnerrel élvezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyméretű partnerrel élvezni? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

A közelmúltban összejöttem egy helyes sráccal és nagyon jól alakultak a randijaink, de közös megegyezés alapján még nem feküdtünk le, legközelebb viszont lakásban fogunk találkozni. A szexről beszélgetve szóba került a másik intim mérete, és kiderült, hogy neki 20,5 cm-es férfiassága van. Ez megijesztett, mert ilyen naggyal élőben még nem találkoztam, egyébként is kevés partnerem volt, nincs nagy gyakorlatom az anális szex terén. A sráccal nagyon jól kijövünk, mindkettőnk megtalálta a számításait mind szellemi (fegyelmezett, férfias pasik vagyunk mindketten) mind fizikai téren (én személyében a magas, kigyúrt férfit, ő esetemben a szintén kisportolt, de alacsonyabb és ebből adódóan vékonyabb fiút), már egy kondiba is járunk (még ernyedt állapotban is hatalmas van neki), várjuk, hogy lefeküdhessünk. Szerintetek milyen pózokban érdemes szeretkezni,hogyan lehet minimális fájdalommal megúszni és még élvezni is? Ő szeretné hátulról csinálni, és nem akarok csalódást okozni. Akinek volt dolga hasonlóan nagyf*rkú férfival, segítene?

Kösz!

21/F

2013. szept. 6. 17:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
34%
mindenképpen fájni fog mert a valag nem erre való
2013. szept. 6. 17:18
 2/28 anonim ***** válasza:
14%
legyen ő a nő és akkor nincs probléma
2013. szept. 6. 17:20
 3/28 anonim ***** válasza:
40%

Szakadok!!! :D

... ja nem, te fogsz széjjel szakadni... :)

2013. szept. 6. 17:26
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja, csak ez nem működik, hogy legyen Ő a nő, szerintem mindenhogy nagyon fog fájni, ez a méret nagyon nagy és még jóval kisebbel is elég fájdalmas, de azért élvezetes az anál szex. Nagyon óvatosnak kell lennie, ha nem akarjátok, hogy szétszakadjon neked, abból utána komolyabb, több bajod is lehet. Nem akarok csalódást okozni, de nem hátulról kellene kezdenetek, mert ebben a pózban ér el a legmesszebbre.

21/l

2013. szept. 6. 17:30
 5/28 anonim ***** válasza:
68%
nem kell azt tövig betolni...
2013. szept. 6. 17:43
 6/28 A kérdező kommentje:
Szoktatom magam a gondolathoz, és ha első alkalommal ezt ki is hagyjuk, akkor is igényelni fogja
2013. szept. 6. 17:59
 7/28 anonim ***** válasza:
26%

4

seglyuk-szakértő 21 éves lány :PP

2013. szept. 6. 18:00
 8/28 anonim ***** válasza:
18%
azért én örülök hogy heteronak születtem, fel sem tudom fogni mennyire kellemetlen érzés lehet....
2013. szept. 6. 18:02
 9/28 A kérdező kommentje:

(befejezetlenül küldte el az előző kommentet)

Bízom benne, hogy találunk megoldást, kaptam már oldalról behatolós javaslatot, lovaglópózt. Nyilván hozzá lehet szokni, emiatt nem akarom, hogy csak barátok maradjunk, nehéz hasonló színvonalú partnert találni.

2013. szept. 6. 18:04
 10/28 anonim ***** válasza:
88%

biztos kell idő amíg hozzászoksz majd. amúgy pózban nem tudok segíteni, viszont síkosító helyett próbáljátok ki a vazelint. nem vicc. az állaga másabb sűrűbb kicsit, és felpuhítja azt a részt amit bekensz vele....érted, hát szerintem egy próbát megér:)

bár a férjemmel mi előre használjuk. hátra nem!!!!

27/N

2013. szept. 6. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!