Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyméretű partnerrel élvezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyméretű partnerrel élvezni? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

A közelmúltban összejöttem egy helyes sráccal és nagyon jól alakultak a randijaink, de közös megegyezés alapján még nem feküdtünk le, legközelebb viszont lakásban fogunk találkozni. A szexről beszélgetve szóba került a másik intim mérete, és kiderült, hogy neki 20,5 cm-es férfiassága van. Ez megijesztett, mert ilyen naggyal élőben még nem találkoztam, egyébként is kevés partnerem volt, nincs nagy gyakorlatom az anális szex terén. A sráccal nagyon jól kijövünk, mindkettőnk megtalálta a számításait mind szellemi (fegyelmezett, férfias pasik vagyunk mindketten) mind fizikai téren (én személyében a magas, kigyúrt férfit, ő esetemben a szintén kisportolt, de alacsonyabb és ebből adódóan vékonyabb fiút), már egy kondiba is járunk (még ernyedt állapotban is hatalmas van neki), várjuk, hogy lefeküdhessünk. Szerintetek milyen pózokban érdemes szeretkezni,hogyan lehet minimális fájdalommal megúszni és még élvezni is? Ő szeretné hátulról csinálni, és nem akarok csalódást okozni. Akinek volt dolga hasonlóan nagyf*rkú férfival, segítene?

Kösz!

21/F

2013. szept. 6. 17:16
1 2 3
 21/28 ftf1983 ***** válasza:
100%
Csak egy megjegyzés, a vazelin nem vizes alapú, ezért az óvszerek nagyon nagy részénél nem használható.
2013. szept. 9. 07:47
 22/28 anonim ***** válasza:
83%
19-es, nem azt mondtam, hogy csinálják előről, hanem, hogy ne abban a pózban csinálják, amikor az egyikük kutyában van, a másikuk pedig a háta mögött, tehát ne hátulról, ne abban a pózban, mert úgy a legmélyebb a behatolás.
2013. szept. 9. 09:00
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

#20 Ügyes vagy....ha nem tetszik ne nézz bele a meleg kérdésekbe paraszt.

De komolyra fordítva a szót, hogy sikerült?

2013. szept. 10. 20:56
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó!Paraszt a homár apád meg a leszbi anyád!:)Oda nézek ahová akarok.
2013. szept. 11. 08:15
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Én az utolsó kommentelőnek azért meg jegyezném:

mielött el kezded parasztozni a másikat mert ő fel szólít arra(ahogy a kedves kérdező is hogy a trágár szemét beszólásokat kíméljük) tanuld meg az identitásokat,úgyanis leszbikus nő homoszexuális férfiból nem lesz gyerek! még aktus se :)

2013. szept. 20. 18:51
 26/28 anonim ***** válasza:
60%

Ő, mármint hogy én az utolsó paraszt homár...

Én meg ezen szakadok a röhögéstől tudod a homár az egy állat, egy vízi élőlény, és tudod nem műveli a földet nem paraszt. Lehet hogy falusi vagyok de nem vagyok paraszt állat meg még annyira sem.

Az oké hogy oda nézel ahova akarsz, én nem azt mondtam hogy nem nézheted meg hanem azt hogy ha nem tetszik nem kell elolvasni. Ki van biggyesztve hogy : meleg kérdés- Mit vártál a nyárról lesz szó vagy...? És tudod az a gusztustalan írásmód, ahogy rólam ill. rólunk beszélsz hát...szánalmas. Ja igen és ezt is írtad: "Seggbe durrantani(vagy mi) magad." Legjobb tudomásom szerint erre nem vagyok képes sem én sem más meleg férfi.

A lelkünkbe taposni azt tudsz, de ha kicsit gondolkodnál, gondolkodnál azon hogy ezzel hogy megbántasz másokat talán rájönnél hogy én is éppen olyan emberi lény vagyok mint te. De ha ilyen obszcén módon ócsárolsz mindenkit mintha valami kutya lennék hát már ne is haragudj de remélem nyomorúságos életed lesz. Ilyen módon megalázni embereket hát szavam nincs rá annyira gyűlölöm a hozzád hasonló homofób Jobbikos kopasz férgeket. És még finom voltam. Ne várd el hogy normálisan szóljak hozzád mert te még annyi tisztelet sem adtál. Hát akkor én sem adom meg. És ennyit erről!

2013. szept. 20. 20:00
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Először is te népművészeti agyagedény,te parasztoztál le először engem!A másik,hogy nem neked válaszoltam,hanem a kérdezőnek.Akkor esetleg ő háborodhatna fel rajta.Bekaphatod!:)
2013. szept. 21. 11:51
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze mert én nem háborodhatok fel azon ahogy borzadályos módon leszólsz minket? Nem csak a kérdezőt sérted meg vele te géniusz!

De nem vitatkozom veled, tudom hogy a te elmaradott mocskos n*ci eszméidet nem tudom leállítani.

2013. szept. 21. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!